IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

LIGHTS AND MUSIC ARE ON MY MINDMaanantai 29.09.2008 01:42

Nää kouluampumiset ja tämmöset, onko pakko? Jos on sellanen olo että ei, nyt on kyllä päätän päiväni, nii pitääkö sitä vetää kymmenen ihmistä mukana. Tai sepä siinä tais just kiehtoa, tommonen silmitön lahtaaminen. Ei voi ymmärtää. Ei ollu taaskaan Kauhajoen tapauksessa pojalla yhtään muroa kulhossa. :< En voi muuta sanoa ko että osaanottoni menehtyneiden perheille ja kavereille. Vihakseksi tekee tämmöset jutut, ja huolestuneeksi.

Jos siirtyis kivempiin asioihin nii Cut Copy Tavastialla marraskuussa, liput: on. Tässä vähä videoo perjantailta, meikä bailaa Cut Copyä... http://www.youtube.com/watch?v=98eF_Q_ejy4

Kiitti ylläpidolle, "22.09.2008. Lisää kuvatilaa. Kuulut satunnaisesti valittuun testiryhmään, jolle on myönnetty reippaasti lisää kuvatilaa. Sinulla voi olla näkyvillä enintään 10000 kuvaa arkistossasi ja päiväkirjassasi." Oho! Mut on kyllä varmasti valittu tohon testiryhmään jonku nerd-o-meterin perusteella mut kiitti ny kumminki! Vieläkö ois joku muu kuvankäsittelyohjelma ko Paint nii kehtais jotain kuvia lisätäkki. Blurrii pitäs saada ja vähä ylivalotusta!

Nyt männä viikolla meijän porukat oli täällä muutaman päivän ja sit perjantaina oli Riinan, Elinan ja Jennin tuparit Oulussa ja siellä oli hurjan hauskaa. Lauantaina Anniina ja mää päästiin veljeni kyydillä Kokkolaan. Käytiin iltasella Riinan kanssa (seki tuli Kokkolaan tosin niiden mummon kaa) katsomassa vähän häppeninkejä keskustassa mutta ei tosiaan maksettu kaheksaa euroa Ilon Taloon ko ei oltu mitenkään viihteellä ees nii päädyttiin sit aika nopeesti Westin ja jätsikioskin tuolien kautta kotosalle. Mutta kyllä tuolla Bordellissa pitää käydä joku viikonloppu ko paljon kavereita suuntaa Kokkolaan päin.

Hirveesti töitä ja koulua ja argh. Nukkumaan vois suunnata.

np: Maskinen - "Segertåget"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.