IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
JEHEE WAHUU oli sangen mielenkiintoiset (not rly) Venetsialaiset. Perjantaina hengailtiin Heidillä (hexi--) ja sit lähdettiin Heidin ja Riinan (-riina-^) kanssa katsomaan Roni Trania mutta oh nej - Roni Tran oli juuri poistumassa lavalta kun saavuimme paikalle! Parin tunnin päästä lavalle astui Olavi Uusivirta, joka oli varsin ihku. Sen ilme oli koko ajan sellanen XD. Olavin bändissä oli myös håt basisti ja koskettimissa Simon Peggin näköinen Jiri-serkku. Olavin lopetettua palloilimme ympäriinsä ja vähän takseilimme ja ajelimme Carinalla ja nauroimme ja näimme tuttuja. =) Kotiin tulin joskus kello kahden (GMT +2:00h) paikkeilla.

Lauantaina Elina (elluss) tuli meille! Juteltiin ja vähän aterioitiin ja käytiin vuokraamassa Vaimoni on noita (Nicole Kidman ja Steve Carell, iih!) ja Broken Flowers (Bill Murray, iih!). Katsottiin Vaimoni on noita, joka ei ollut ehkä kovin laadukas mutta ihan söpö. Sit lähdettiin kohti Kokkola city centeriä joskus kymmenen jälkeen. Siellä oli paljon tyyppejä, joiden kanssa sit juteltiin. Näin Kettustaki ekaa kertaa kuukauteen, se näytti ihan hyvinvoivalta. Ja Millaaki näin, ekaa kertaa miljoonaan vuoteen! Kello kaxtoista kaupungintalon katolle viritetyt raketit sit ammuttiin ja hienojahan ne oli, kiitti Halpa-halli (olettaen, että Halpis oli sponssannu ne tänäkin vuonna). Heidi heitti meidät kotiin johonki ihan säädylliseen aikaan mut sit meni jutteluks Elinan kaa nii ett mentiin nukkumaan ehkä viideltä, jes! :D

Sunnuntaina herättiin sit lounaalle, lol. Käytiin kaupungilla kattomassa sunnuntai-päivän menoa ja meininkiä, ja sitä oli aika vähän. Missattiin Pikku Myy mut aina ei voi voittaa, Muumi-asioissa etenkään. Käytiin esim. Anttilassa ja meitsi osti Gosford Parkin puoli-ilmaseks (Clive Owen, Kristin Scott Thomas, Ryan Philippe, Maggie Smith, 3.45€, iih!). Tultiin meille takas ja katottiin Broken Flowers, joka oli ehkä vähän pimee? :0 Odotin vähän parempaa mut Bill oli ihana niinku aina. :D Kuudelta Elina joutui poistumaan keskuudestani Nurmoon. :< Ostin mehujään. En oikeen muista mitä tein illalla mut en varmaan mitään tähdellistä.

Tänään oli koulua ja cappucino fantasya ja kurkkukipua. Ällöti semmonen ku mun huoneen lattialla kipitti hetki sitten valtava ja tosi nopea hämähäkki. Se luikahti oven alta takkahuoneeseen. Ryntäsin perään deutschekirjan kanssa ja I kill it ded (win)! Samalla tosin herätin kaikki mut anteeks, annanko hämähäkin juosta vapaana meidän talossa, en usko. Aiemmin illalla mm. NUKUIN noin miljoona tuntia. Menen nyt kylpyhuoneen kautta jatkamaan kyseistä toimintaa.

PS. Mailasin Ninalle ett mitä kuuluu ja se laitto takas ett hyvää kuuluu ja kaikki on tosi kivoja ja se pelaa Tekkeniä sen hostisän kaa. :D (olennaisimmat asiat tiivistettynä tarjoaa teille misswaves) Terkkuja kaikille Ninalta!

np: Sia - "Taken for Granted"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.