IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Tänään on tapahtunut kivoja ja tyhmiä asioita.

Tyhmät:
- Ruotsin kuullunymmärtäminen. What the...? Oon yleensä saanu hyvin pojoja nii nyt oliki sit vaikee, kiitti ok! Ja mä laitoin ett Åland = Oolanti. Joo, se Oolannin sota oli kauhia yms. ;< Noloo. Oisin voinu ottaa jonku hauskan kirjaimen ruotsista mut katellaa nyt!
- Käytiin iskän kaa kattoon autoja mut mulle ei ostettu sellasta, wtf en tajuu ett miksei. :0 lol.

Kivat:
- Menin Koivuhaan kirjastoon. Aattelin ett maksan ne levyt mitkä jätin jonnekki Tanskan reissulle. No olin siinä sit ett voi kyynel, anteeks, oon hukannu ne, ja nainen sano että OOTAPPA SECCA! tai jotain. Se repäs jostain takavasemmalta sellasen kuoren ja oho - siellä oli kirjaston Moloko ja mun Coldplayn Parachutes! :> Olin kyllä semmone Hangon keksi ett ei muista kekseistä väliä! Ne levyt oli kuin oliki ollu Norpan bussissa (soiteltiin sillon matkan jälkeen sinne) ja joku työtekijä oli vieny ne kirjastoon. KIITTI OIKEESTI OON IHAN LIIKUTTUNU. :D Nii eli en joutunu maksaan mitään, sain vaan sen Molokon lainaan uudelleen ett voin palauttaa sen sit kansineen päivineen.
- Ostettiin digiboxi. En kyl tiiä ett onkse nyt mitenkään jes mut YleTeemalta tulee joskus leffoja?
- Tulin kotiin ja mua odotti Urbanitedin kirjekuori, jossa oli Musen Supermassive Black Hole-sinkku, sellanen pahvikantinen. Erittäin jees, noin keräilymielessä.

Tyhmät/kivat:
- Saksan tulokset? En tiiä oonko pettyny vai en? Oon mä ehkä vähä. :/

Meen syömään, mmoik!

np: Benny Benassi - "The Sound Of San Francisco (Global Playboys remix)"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.