IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Mnghh. Nukahdin OCn jälkeen ja jäi Muodon vuoksi näkemättä. Nohh. Ehkä ihan hyvä. Se sarja tuhoaa mun aivot. Oon myös selvästi kattonu tarpeeksi/liikaa lääkärisarjoja, koska viime viikolla olin neljästä tytöstä ainoa, joka pystyi katsoa kun Jack Bristow (Alias) kaivoi veitsellä kämmenestään jonku kapselin. Muut oli sillee "HYYYI EN KATO HYI YÄCK!" ja mä olin sillee "o_O se kaivaa puukolla kämmentään!" "ÄÄÄ EN HALUU TIETÄÄ OO HILJAA =B". Hihi luulin aina, että mä olin se, jota ällötti kaikki veri yms.

Olipa outoo mennä kouluun maanantaina! Liikuntatunnilla käytiin keilaamassa & olin ihan liekeissä! Oon sellanen tasasen huono tuuri-keilaaja (ts. heitän sen pallon radalle ja kattelen vähä ett mihin se vierii) mut nyt kaadoin melkee koko ajan niinq oisin osannu keilatakki muka. :D Drop it like it's hot! Höhöhö mut oli mukavaa.

Sit peruutin soittotunnin hrmhrm. Ja tänään ei ollu orkesteria; onneks tajusin kysyä Jenniltä, oisin muuten menny sinne ja sit ois ottanu päästä. Kävin kirjastossa ja lainasin kauheesti kaikkia levyjä JA KOLME KIRJAA. Niin lolz oon taas ruvennu lueskeleen muutaki ku mehupurkin kylkee!

Poistin yhteisöjä. Alkuperäinen suunnitelma oli poistaa kaikki ja lisätä vain "seuraavaksi haluat kai yhden rieseneistäni? (seniorit)" mut en voinu luopuu sit esim. tuosta "Englanti on kivointa", koska se on mun perustama ja semmosta. <3 "Kahviautomaattiin sekaantujat" on myös rakas. Mutta joskus vielä otan kyllä kaikki pois!

Off I go. Kirjotan puhtaaks ruotsin ainetta (Två dagar på en öde ö!) ja luen vähän saksan sanakokeeseen, johon tuli ihQsti ainoastaan neljä kappaletta. 8< Siistii ku jostain kahdestasadasta sanasta kysytään sit kymmenen. Kerran vastaavassa tilanteessa (tosin kolme kappaletta) luin jotain pari tuntia ja sit sain kolme kymmenestä oikein tjv. :---|| Ei mut voi olla, että meen kuitenki nukkumaan. Joo, kuullostaa hyvältä.

np: Kings of Leon - "Day Old Blues"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.