IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

DIE GEDANKEN SIND FREIKeskiviikko 18.10.2006 06:00

Yhyy oon lihonnu. B< Ysiluokan terveystodistus.........pah. Vaivun kohta syvään masennukseen ja näytän sen liittymällä "Yhyy oon läski (Terveys ja elämäntavat)"-yhteisöön. Mut syön eka nää mun yöruuat. Rupesin miettiin ett miks oon lihonnu ja vaihtoehtoja on esim. kaks. a) yöruoka 8D tai b) en enää kasva pituutta 10 cm vuosivauhdilla. Hmm!

Oon vaan nukkunu koko päivän miinus autokoulu. Aamulla iskä tuli kysyyn ett saaks munakkaaseen laittaa lohta ja mä olin sanonu "joo". :< Kyl mä sitä silti jonki verran söin. Autokoulussa mä opin sen etten tuu ikinä ohittamaan ketään autolla (paitsi ehkä jos menee kaks kaistaa samaan suuntaan, tai jos ohitettavana on polkupyörä, EHKÄ!). Saatiin Riinan kanssa ajotunnit vasta ens keskiviikolle. :< Riinalle vähä huono ko se on jo 18 ja varmaa ottas mielellään sen kortin tässä kohta. Mulle aika sama ko oon 17,85v.

Huomenna meen Katrille. Kokoon sinne cd-levyy. Jos niiden dvd-soitin ei soita mp3sia lähen kotiin HETI ! ahahahafgsk. Tai syön eka ja sit lähen HETI ! Noemmäsentäs. <3

"Have you ever experienced the transcendental sensation of being in more than one place at the same time? Are you in Trinidad or Tokyo? Manhattan or Milan? Brazil or the Bahamas? That is precisely the type of vibrant feeling that animates the twelve tracks of the Brazilian Girls' self-titled debut."

np: Brazilian Girls - "Dance Till The Morning Sun"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.