IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

NO HABLO ESPANOLTorstai 03.11.2005 00:26

Äikkä meni ihan hyvin. Tietty saattiin jotain vinetystä kuulla tyyliin "liian luettua" tms. mutta en tiiä, meinaako opettaja meidän opettelevan ulkoa kolmisivuisen esitelmän + powerpoint diat? TJOO. :---D Oli myös aika laadukas mun runonlausunta, Anniina oli sen tulostanut netistä, luin sen ensimmäisen kerran siinä kun luin sen ääneen. Muah. Tunteen palolla!

Kiva ku tiesin kyllä että oppilaskunnan pj. lähtee Sisiliaan johonki systeemiin mutta luulin että se matka tehdään joskus keväällä. Ne lähteeki 1½ vkon päästä. Annan (pj.) paikallista majoittajaperhettä ei oo vielä oikein päätetty. Se pelkää joutuvansa johonki Sisilian ghettoon yöks. Mä sanoin että se joutuu syömään kuivaa spagettia / spagettia joka on keitetty joessa sillon ku on tosi kuuma. Käännettiin freetranslations.com'issa tuo italiaksikin

"I'm going to to Sicily to eat dry spaghetti that is cooked in a river when it's hot"
"Vado alla Sicilia di mangiare lo spaghetti secco che è cucinato in un fiume quando è caldo"

Mmm. Nice. Ehkä vähän ristiriitainen toi "kuiva" ja "joka on keitetty" mutta tänään aamulla tuo oli astetta hassumpi lause.

Pirteä olo. :> Voi johtua esim. siitä että nukuin suunnilleen 16:00-20:30. Tykkään päiväunista. Voin niiden varjolla harrastaa myöhään valvomista hyvällä omallatunnolla. Ajattelin Boston Legalin jälkeen kirjoittaa aineistoaineen puhtaaksi. Sen (virallinen) palautuspäivä oli maanantaina. Aika masentavaa, että ihan oikeasti kirjoitin sen maanantaiksi, mutta puhtaaksikirjoitus on vienyt nyt jo lähemmäs neljä päivää, vaikkei se aine ole edes pitkä. :---D No, rivi kerrallaan edetään, hiljaa hyvää tulee.

Pidän tätä päiväkirjaa paljon mielummin kuin yhtä toista, koska sinne yritän ehkä kirjoittaa jotain järkevämpää. Mutta sellaistahan on ihan tylsä kirjoittaa. Siinä toisessa päiväkirjassa on myös sellaiset pienet "paineet", että tiedän, että sitä lukee ainakin muutama ihminen. Tämän päiväkirjan kohdalla moisia paineita ei ole. :---D Ihq.

Anniina kysy just espanjan läksyjä. Öö. "Mä en lue espanjaa". Piti varmaan mennä Annille. Hahaha.

Keittelis kahvit. Yeahh.

np: The Dandy Warhols - "We Used to Be Friends"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.