IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

TEKEE MIELI KAHVIALauantai 05.11.2005 04:50

Viikonloppu! Hurray! Suunnittelin meneväni lauantaina vaatekauppoihin, kun on kerrankin melko rento viikonloppu. Sitten sain tietää että on joku pyhäinpäivä ja kaupat on kiinni. OK. Ymmärrän kaikki joulut ja juhannukset ja nämä, mutta kuka oikeasti viettää pyhäinpäivää? Tyyliin "emme voi pitää kauppoja auki, koska olemme kotona viettämässä pyhäinpäivää". No ihan sama. Ei mulla edes ole rahaa.

Tein uuden messengerosoitteen: GRET4@hotmail.com. Lisätkää.

European music awardsit oli aika jännät pippalot. Se juontaja (Borat tms.) oli aika tyly jätkä. :---D Ei kai siinä mitään että sanoo Madonnaa transvestiitiksi ja esittelee Coldplayn Green Daynä & toisinpäin. Ihme hiimailija. Mutta live-esiintyjät veti hyvin yms. En muista puoliakaan palkittuja mutta sillä nyt ei ole mitään väliä.

Pohdin tuossa eräänä päivänä, että miten voi Lancômen uusi hajuvesi maksaa jotain 73€/50ml. Se on kalliimpaa kuin vaikka Chanelin hajuvedet. Sitten tajusin. Sen hajuveden mainos on esim. Amazing Racessa ja Boston Legalissa ns. sen ohjelman puolella. Se mainos tulee ennen sitä "jatkuu"-juttua. On varmaan aika hemmetin kallis mainospaikka. Fak jyy Lancôme, ei tulis mieleenkään ostaa hajuvettä jonka hinnasta varmaan puolet menee mainoskuluihin.

Hajuvesi on muuten hajustettua vettä. Aika tyhmää.

Örr. Äiti kävi jotain aukomassa siitä, että oon netissä näin myöhään. Right. No meen sit lukemaan! Lehteä, koska en ole tarpeeksi pitkäjänteinen lukemaan mitään kirjan tapaista. Har har.

np: Franz Ferdinand - "Do You Want To?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.