IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Tarja vs. Sauli ! Oh snap.

Eilinen oli ihan jees päivä, oltiin siis toimitsijoina siellä maalipallo-turnauksessa. Eka kahdeksaks silmät ristissä koululle. Saatiin opetusta siitä, että mitä papereihin pitää merkata ylös. Aina välillä käytiin hakemassa sämpylää ja kahvia. Aika kulu melko sutjakkaasti, sit viideltä purettiin maalit yms. Saatiin kuulla, että järjestäjät tarjoo meille ruuat Pedrinaksessa. :D Ei valittamista! Mentiin sinne ja syötiin - nam nam nam. Suunnilleen kahdeksalta lähettiin puolijuoksua elokuvateatterille Heidin kanssa. Heidi otti rahaa Osuuspankin automaatista ja sen jälkeen jatkettiin ihan kunnon juoksulle kohti Bio Rexiä. Eka jonotettiin, mut huomattiin pian, että jonotetaan siks, että päästäis ohi meitä VASTAAN tulevan maailman pisimmän jonon. :--O Ne kaikki tyypit jonotti kakkossaliin, kattomaan FC Venusta. Damn. Kipitettiin alas ja tavattiin Riina, joka kerto, ett kaks lippuu jäljellä. x___x Ei voi mitään, elämä on laiffia. Tytöt ehdotti, että oltas menty kattoon Matti, mutta en tasan suostunu. :D Sovittiin sit, että mennään maanantaina kattoon FC Venus, tällä kertaa yritetään ehtiä paikalle vähän aikasemmin. Nohh, siitä Bio Rexiltä haahuiltiin Rossoon ja kahviteltiin siellä pari tuntia.

Rustasin saksan aineen tossa! Yleensä mulla menee tosi kauan aikaa aineiden kirjotuksessa, koska kahdenkymmenen sanan välein yritän tappaa itteni tai jonkun muun. Tällä kertaa säästyttiin suuremmilta vahingoilta ja sain 122 sanaa kokoon. Echt toll.

Haha: gallerian päiväkirjan säännöt. Parhaita paloja:

"Kirjoittamasi julkiset päiväkirjamerkinnät näkyvät kaikille: vanhemmillesi, tuleville työnantajille sekä ihmisille joille et välttämättä haluaisi kertoa koko elämäntarinaasi!"
"Tekijänoikeuslain suojaamien tekstien, esim. laulujen sanojen, runojen tai novellien julkaiseminen päiväkirjassa on kielletty. Luonnollisesti tämä ei koske itse kirjoittamiasi taidetekstejä."
"Päiväkirjaa koskevat muutkin IRC-Gallerian säännöt, joten esim. rasistiset, yli-eroottiset ja väkivaltaiset tekstit ovat kiellettyjä."

1) kerron elämäntarinani gallerian päiväkirjaan
2) kirjotan myös väkivaltaisia ja yli-eroottisia taidetekstejä rasismista
3) linkitän tämän äitille, isille, veljelle, mummolle, tuleville työnantajille ym.
4) loppuun kirjoitan Apulannan "Ilonan" tai Indican "Ikuisen virran" sanat

Joo.

np: Kings of Convenience - "Winning a Battle, Losing the War (remix)"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.