IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Hitto unohdin tuon Madonna-dokumentin. Nukuin ns. päiväunet ja menin sekaisin. 8D Mutta oon nyt kattonu sitä puolella silmällä noin tunnin ajan. Madonna on paras. Menee ehkä jopa Kylie Minoguen edelle. Tai en tiiä, ei voi verrata.

Tänään oli joku miljoona astetta pakkasta, joten tulin bussilla kotiin! Käytin ensimmäistä kertaa Kokkolan paikallisliikennettä hyväkseni. Kiitos, seiskan bussi - kotiin kahdeksassa minuutissa (jos ei lasketa sitä puolta tuntia, jonka vietin kirjastossa odottamassa bussin tuloa ;>). Oli ihanaa, kun ei tarvinut kävellä 3½ kilometria & jäätyä.

Koulussa ruotsin kouluaine. Ensimmäistä kertaa niin, ettei saanut käyttää sanakirjaa. En kehtaa mennä ruotsin tunnille enää. :D Siitä tuli niin huono, että itkettää/naurattaa!

Uu kello on 23:34. Minuutin päästä alkaa Boston Legal. Joku Myytinmurtajat varasti BL:n ohjelmapaikan. Hyvää raikasta huomisaamua vaan minullekin. Se, joka meinaa nyt sanoa, että "voisithan sä tietysti vaikka mennä nukkumaan ja skipata sen tv-ohjelman", jättäkää väliin. Mä TIEDÄN, että VOISIN mennä nukkumaan. Kunhan vinetän! Bitch pls.

Äiti oli käyny googlettaan mun nimeä ja kertoi siitä mulle. Ommmmgggosh. Hyvä äitiiiiiiii. 8< Ei mun nimi tietty löydy muualta, ku jostain "kieltäkää tupakointi ravintoloissa"-adressin listoilta, mutta silti. Ihime nainen.

Noni nyt meen. God jul.

"...and now a random fact about Chuck Norris:
Chuck Norris shaves everyday. A new beard grows back instantly."

np: TELEKKARI

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.