IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

ELPYMINEN, KORKEASUHDANNE, TAANTUMA JA LAMAKeskiviikko 29.11.2006 00:03

Luin taloustietoa jotain SEITTEMÄN VUOTTA tänään ja pääsin sivulle 78. Menee korotukseen. Ihan sillee positiivista että oon kirjottamassa yhteiskuntaoppia ja tuo taloustieto on musta _näin_ kiinnostavaa. X) Se on aika vaikeetaki; paljon termejä yms.

Terveystiedon koe meni varmaan ihan ookoosti. Kerrattiin Hempan kanssa yks juttu just ennen koetta ja se oli vastaus tehtävään numero yks. Vähä niinkö yläasteella opeteltiin Riikan kaa sanakoetta varten sanan "definitely" kirjoitusasu hokemalla sitä tollee niinku se suomalaisittain sanottas ja sit se oli eka sana siinä sanakokeessa, score.

Ylläri-positiivinen soittokokemus tänään, mitäs mitäs! Olin kuulemma petrannu.

Kiitti last.fm ko veit melkein kakskyt soittokertaa Madonnan "Jump"-biisiltä. EI SE OO VÄÄRIN kuunnella Madonnaa. ;D Tais se viedä vähän Girls Aloudiakin, onneks. :D Mut nii, ihan kädestä koko ohjelma.

Tänään tuli semmonen mainos että Twin Peaks alkaa kuulemma maikkarilla tammikuussa. Aika hyvin, oon oottanu sen uusintakierrosta jotain, emmä tiiä, nelisen vuotta. :> Kiinnostuin kyseisestä sarjasta sillee ehkä vuoden, kaks sen jälkeen ko se oli viimeks uusittu (se on tehty joskus 90-luvun alussa). Vielä ko Pasadena palais ruutuun...taitaa kyl olla turha toivo.

Ahaha ajelin muuten eilen aika hyvin. Laitoin vilkun ja meinasin ajaa suoraan, nyin eteenpäin ko säädin jotain kytkimen ja vaihteiden kanssa yms. Saa nähä mitä keksin huomenna. :D

Eivvv Prison Break. Partaäijä kuolee? D:

np: Justin Timberlake - "Cry Me A River"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.