IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
An Inconvenient Truth eli Epämiellyttävä totuus. Aika hyvä leffa, vaikka vähä amerikkalainen (mukaan lisätty paljon kohtia joissa ilmiselvästi vaan herätettiin sympatiaa ~Al Gorea~ kohtaan) mut siis muhunhan se puree (nimim. West Wingin tunnari herättää minussa isänmaallisia tunteita). Odotin ett siinä ois ollu enemmän kaikkia omg!shokeeraavia tietokonemanipulaatioita yms. mut se jäi oikeestaa siihen "tältä Manhattan näyttäisi jos merenpinta nousisi 6m" animaatioon. Mut eipä siinä paljon efektejä tarvittu kun faktatkin ovat aika pelottavia. Muutaman viime vuosikymmenen aikana on tapahtunut kaikkea _hälyyttävää_, nii että toimia tarvittais! Jos saan ihan maalikkona ehdottaa nii USA miten ois se Kioton sopimus, mm? Ja aika turhauttavaa että ihminen on mm. käynyt kuussa mut hybridiautojen ym. ekologisempien vaihtoehtojen kehittäminen on ollu sangen tahkeaa?

En oo "Vihreä nuori" vaik mitä kukaan väittäs (ahaha) mutta tärkeä aihe toi ilmastonmuutos.

Katottiin illalla Ladies in Lavender. Pääosissa Dame Maggie Smith ja Dame Judi Dench. Musta tuntuu todella että Heidi ja mä ollaan sisäisesti 72-vuotiaita brittiläisiä naisia. Mut ei se väärin oo. Meidän toinen vaihtoehto oli sellanen joku trilleri missä oli Clive Owen ja Jennifer Aniston mut päädyttiin tosiaan tohon ekaan. lol apua.

Itken mun toissapäiväsille ostoksille. KOSKA NE O IHANIA. Ja aika LÖYTÖJÄ.

Eilen taisin vähä irrottaa meijän pikkuauton sivupeilin ko ajoin liian läheltä kuusiaitaa. Se oli aika hauska juttu mut mun huvittuneisuus purkautui jostain syystä ~mesoamisena~. Heitin vähä merimies-slangii tuolla pihalla @ 1:00am. Kahta autoa varten suunnitellulle etupihalle ei siis *varsinaisesti* mahdu kolmea (yks on mun veljen) autoa mmkay. Mut iskä liimas. Iskä on insinööri.

ps. Mua auto-ahdisteltiin eilen. Damn you mersukuski. Sä alotit.
pps. Meijän ovella kävi tos aiemmin joku mut en avannu koska luulin ett ne oli meijän avainvammaset porukat/en ollu säädyllisesti pukeutunut. Soitin sit äitille; ne ei ollu meijän porukat. Sorry. Toivottavasti se oli joku sunnuntaikaupustelija. Jos se oli joku darling niin sry, ei näillä vaatteilla. :D

np: Gotan Project - "Notas" (sjfhghs käykää youtubettamas tämä hothothot)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.