IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
BABEL, FEEL-GOOD MOVIE OF THE YEAR, TWO THUMBS UP. :<<

Melkein kaikki mun lempileffat on draamoja ja jotku melko synkkiäki mut c'mon, paistaa se päivä nyt _joskus_ sinne risukasaankin. Olipa MASENTAVA elokuva. Kaikilla oli kauheeta ja vaik osalle käviki iha hyvin sit niin niidenkään puolesta ei voinu iloita ko oli niin huono olo. Kerran kyl revettiin 100%. Siinä oli semmonen Tokio-reivi-kohtaus jossa soi aivan überlujalla musiikki ja oli kauheesti liikkuvia spottivaloja ja sit vielä siihen päälle tuli sellaset kivat strobot. Sanoin aika kovalla äänellä Heidille ett "epilepsiakohtaus" ja totta kai noin puolessa välissä mun kommenttia se leffa hiljeni _täysin_. :D :D Noloa. Sit se musiikki jatku hetkeks ja revettiin 100-0 ja sit tuliki sopivasti maailman pisin äänetön kohtaus ja Heidi ja mä oltiin maailman hiljaisimpia naurajia. Oikeesti sillee :"DDD mut ei ääntä. Välillä piti vaan vetää henkeä. Osaamme käyttäytyä.

Mut joo, olihan se aika kauniisti tehty ja siinä oli ~sanomaa~. Mut se oli kauhea. Saman ohjaajan 21 Grammaa vielä meni kaikessa synkkyydessään ja muistaakseni tykkäsinkin siitä iha. Mutta tuo oli vaan kauhea. :< En tiiä kelle tuommosta suosittelis ko iloiset/normaalit ihmiset alkaa negailla ja masentuneet varmaa vetää ittensä jojoon. :< :<

Tänää onki sit luvassa Paholainen pukeutuu Pradaan. :D

Tämmöstä olin kirjotellu keskiviikkona:

"Uu sain jopa nukuttua yöllä. :D Ja enkun (ja sitä edeltävän yön valvomisen) jälkeen olin valmis (tai siis en mut ei haitannu) mihin vaan. Mulla oli hirveesti eväitä mut en syöny taaskaan mitään. No se eväistä - koe meni kai ihan ok. :D Siellä oli aika inhottavia tehtäviä seassa mut valkkasin ne vähiten inhottavat. Laitoin tosin ett Euroopan parlamentti valvoo neuvoston toimintaa vaikka se valvoo tietysti komission toimintaa. Jaoin tämän teidän kanssa koska haluan päästä käyttämään sanontaa MENI VÄHÄ PUUROT JA VELLIT SEKASIN. =)

Vähän kärsin enkun tuloksia odotellessa. Mutta enää en voi mitään sille ett vähä mokasin siellä kuunteluissa ja muutenki. Ei voi ko odottaa. Toukokuun 20. tulee viralliset tulokset, ett siihen asti ~tuskaa~ lol no ei ehkä. Mut vähä. >:

Haaga-Heliasta tuli papereita. Pääsen osallistumaan mm. psykologisiin testeihin ja englannin kieliseen haastatteluun lol lol lol. "Miltä tämä musteläiskä näyttää?" "Kasvoilta. Ne tuijottaa mua vihamielisesti. Make it go away. MAKE IT GO AWAY!"

Ää nyt pitää keksiä jotain ~mehevää~ ko on viikon verran chillailua ennen ko alkaa lukeminen."

Tän päivän mehevyys on koostunut rööritunnista ja intensiivisestä datailusta. :< Heikkoa. Luulin että oisin päässyt edes ruokakauppaan mut porukat meniki johonki apteekkiin ym. kiinnostaviin paikkoihin. Kurjaa.

Ja mitä noihin kirjotuksiin tulee, oon vähä epäkiinnostunut tuloksista what what. Tärkeintä on se ett mä oon nyt ylioppinyt ja 75 kurssii plakkarissa plus konsalta kahdeksan. =) Nähää juhlis. ps. millon ne on?

np: Just Jack - "Starz In Their Eyes"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.