IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

SHE'S A PLAYER AND A DOWNRIGHT BORELauantai 14.04.2007 05:44

Paska reissu mutta tulipahan tehtyä. :> No ei se oli iha ok vaikka meidän porukat on iha dinosauruksia -- oisin voinu kiertää jotain +3h lisää mut ei, me istuttiin Juhon kämpässä (se ei muuten ollu mukana) ja imuroitiin sen mattoa (ts. iskä imuroi _oikeesti jotain 20min_, äiti tiskas koska Juho feilaa ja mä luin jotain epämuodostumista kertovaa wanhaa lääketieteellistä kirjaa jossa oli melko groteskeja juttuja ja kuvia nam). Ost(atut)in yhen paidan mut kattelin montaa mekkoa joista kaks sykähdytti. Valintoja, valintoja.

Oulussa on muuten TODELLA palvelualttiita myyjiä. Oot siinä toinen jalka liikkeessä ja toinen kadulla ja ne on sillee "hei voinko auttaa mitä etsit minkä kokonen no nyt ko oot alasti siel pukukopissa niin voisin tuoda sulle vielä yhen sovitettavan...". Joku toinen ääripää Helsinkiin verrattuna.

Huomenna pitää herätä kahville tyttöjen kanssa nii vois mennä nuq. No joo me mennään sinne kahville yheltä että ehkä asetan henkilökohtaseks tavoitteeks heräämisen joskus kymmeneltä niin voisin jotain luescella sit aamulla. Ja juua kahvia. Mutta EN pelata nettipidroa.

En oo muuten käyny ikinä Pietarsaaressa sillee että muistaisin. Pietarsaareen on tästä 35km. Olin vähä väsyny aamulla ko olin nukkunu vaan jotain kolme, neljä tuntia ja puhuin autossa non-stop ja kysyin että "Onko Pietarsaaressa ees mitään hienoa? Isoja käpyjä tai jotain?". Mut toiha oli ihan hyvä kysymys koska Kokkolassa EI oo isoja käpyjä nii kai sitä nyt 35km voi matkustaa semmosia kattomaan. Yhessä vaiheessa väitin myös että me rullattin vapaalla vaikka iskä sano ett ajettiin kuuttakymppiä. LIES ALL LIES.

np: Mika - "Lollipop"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.