IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Jee mulla on koti Helsingissä. :> Siinä on joitaki vikoja mutta siitä tulee tosi hyvä. 21m2 Taka-Töölössä. En kyllä oikeestaan jaksais muuttaa mihinkään mut oon tämmönen aina. Aina ko oon menos johonki matkalle nii "en kyllä oikeestaan jaksais lähtee mihinkään New Yorkiin" ja sit ko pääsee perille nii on ett "woo-hoo New York alright!" yms.

Viimeinen viikko töissä, tosi nopeesti mennyt aika täällä. Tänään opin kaikkia jippoja skanneriin liittyen. Semmosia jippoja mitkä ois ollu ehkä kiva oppia jo sillon kolme viikkoa sitten, kun rupesin oikein urakalla skannaamaan. Mutta eipä mitään, jos oisin osannu ne sillon multa ois loppunut työt kesken alta aikayksikön hhah.

Tossa virastotalon portailla/kaiteella on joku skeittari ja näyttää vähä pahaenteiseltä. Jos se avaa päänsä tossa nii mun pitää kiertää jostain eri ovesta ko en haluu nähä mitään aivoja. =( Vois melkeen soittaa valmiiks ambulanssin; toi kaide on tosi pitkä ja siinä on mutka.

Nyt mulla ei oikeen oo mitään hommia niin dataan tässä hetken ja sit lähden kaupungille. Postitan "moi otan opiskelupaikan vastaan" -laput viimein. Siihen tarvi kuvan niin tulostin yhen mun vanhan galekuvan. D: Se on kyllä semmonen kasvokuva ja tulostusjälki oli ihan laadukasta mut lol irc-galleriakuva. Mulla ois tietty ollu ajokorttikuvia mut näytän niissä ihan corpselta. ;<

Suositelkaa jotain hyviä leffoja, vaikka jotain suht uusia DVDitä, kiitti. :> Oon viimeks vuokrannu uutuuksia kun ne oli näitä esim. Marie Antoinette, Little Miss Sunshine, Volver, Thank You For Smoking...

np: alan rullaamaan tuolilla kohti ovea

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.