IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Pääsin sinne lentokentälle töihin. :D Viime perjantain sika!pelottava esitelmä meni hyvin ja olin rauhallisempi kuin koskaan yleisön edessä, se oli niin kummallista ja mahtavaa. Juhlistin elämää ostamalla puhuvan rannekellon, englantilaisia herkkuja ja sanakirjan. :>

Englantilaisista herkuista puheenollen, huippua että House alko taas! Ei mulla ollu mitään asiaa Houseen tai Hugh Laurieen liittyen mut halusin vaan käyttää tota noloa aasinsiltaa heheh k bye.

Jos joku teistä on muuten sillee että damn ko mulla on kaikkia tämmösiä hienoja ulkomaisia tölkkejä/pulloja ja näistä ei saa ees panttia ääh räjäytän nää nii älkööt hermostuko: mää voin ottaa ne vastaan ja maksaa pantin teille. Ei mielellään mitään wiinapulloja mutta muut käy. Ja ehkä wiinapullotkin jos ne on jotenki hienoja. Limsatölkkien ym. ei tarvi olla mitenkään erikoisen upeita vaan ihan normaalit käy. Jos haluutte tietää mitä teen niillä niin vastaus on: laitan kirjahyllyyn ko a) mulla ei oo mitään kirjoja koska en osaa lukee yms :< ja b) lapsella pitää olla jotain harrastuksia ja mun on juoma-containerien keräily, what!

Kattelin tossa että mitä olin kirjotellu aiemmin ja huomasin ton "Hempan läppärissä on muistikortti jumissa" -probleeman ja siihen voisin palata vielä sillee että tietokonelääkäri sanoi muistikortin irroittamisen tapahtuvan siihen malliin, että tietokone puretaan osiin jotta muistikortti voidaan poistaa, ja että kyseisen toimenpiteen seurauksena niin kortti kuin muistikortinlukijakin ovat todennäköisesti tohjona. Hinnaksi tälle "pelatusoperaatiolle" olisi tullut ainakin kahden tunnin työstä veloitettava korvaus eli 140€. Lähdettiin sieltä vastaanotolta sitten Heidi, läppäri, Virpi ja minä aika sutjakkaasti pois ja vein koneen insinööri-iskäni luokseni konsultaatiota varten. Iskä otti läppärin kainaloon ja pinsetit käteen ja kahden minuutin kuluttua edessämme oli kokonainen tietokone, muistikortti ja toimiva muistikortinlukija hintaan 0,00€. Hyvä iskä!

Omg muuten Hesari jaetaan tähän taloon vähän yli kolme yöllä. :O Mistä tiiän tän asian, hmm ei puhuta siitä, mutta miettikää sitä lehdenjakajaa. Mitenköhän sen unirytmi menee? Kyllä se varmasti ainaki töiden jälkeen menee nukkumaan mutta nukkuukohan se ennen sitä? Mua kiinnostaa!

np: José González - "Killing For Love"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.