IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Helpottunut oloTiistai 06.06.2006 17:12

Asioista kannattaa puhua. Tänään meen hakee kätevälle töihin, toivottavasti en pääse töihin. En taho, mut kuhan on nyt pari paikkaa sanoo työkkärillä missä olen käynyt. Se tyttö ainakin oli siellä niin tuskin ne mua tarvihtee ees työharjotteluun sinne.
Mie rakastan tätä uutta hiusväriä, en osaa vaan päättää että pitäskö nuo violetin mustat läntit raidottaa ja laittaa uus väri niihin pälle, kun ne väärin kammattuna särkee kokonaisuuden. Tänään huuhtelin tukan ja oli ihan pinkki shampoo. Eiköhän tää kohta tästä, päänahkakin on melkein jo valkoinen, shokkiväri on niin ihanaa. Pitäs ostaa kunnon hiuslakkakin kun tuo lakkiaisaamuna ostettu lakka ei oikein toimi, tuuli heittelee mun tukkaa miten haluu eikä tuo meinaa jähmettyä, tuo on tosiaan viimeistelyä varten ja vieläpä ihan lakan jälkeen, ei tuosta ole mihinkään, muotovaahtokin on vahvempaa kuin tuo lakka, mun hiukset taipuu ihan tuulen mukaan vaikka laitan ne likaisen näköiseksi tuolla lakalla.
Yäh. Pitää ostaa syväpuhistava shampoo tuollasen takii, semmoset aineet ei enää koske mun tukkaa. Pitää kattoo vielä jos tuon leikkais jossain välissä mutta nytten ihan tykkään tästä jos jossain välissä ne letitkin ilmestyisi.
Tilasin tänään myös ne kuvat ja ne ois valmiit 21. päivä. Vois sillon käydä joensuussa, ainakin sovin että menen sinne. Ei jaksa täällä Lieksassakaan olla. Jos menen torstaina sinne haukiputaalle niin sitten oon siellä ainakin viikon. Mutta nytten voisin mennä nauttimaan kesäpäivästä ja kutsua jonkun kaverin ulos. Tai sen jälkeen kun oon käynyt kysyy sitä työtä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.