IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

RyyppypäivästäLauantai 17.06.2006 18:06

Umpikujaan. Heräsin klo 11:n jälkeen kännykän laturinjohdon kuristukseen. Taas yksi yö lattialla tottuneesti nukuttuna, huomaan että minulla on puhelinluettelo auki ja saldo kulunut, ehkä minä olen sammunut jutellessani puhelimeen. Seuraavaksi huomaan asuntoni olevan siisti, siistimpi kuin moneen päivään, nyt minä olen saanut siivottua. Ihanaa. Sitten muistelen unia, kuinka pinnalla ne oli minun elämästä, näin unta jopa simpan tapahtumista, eräistä kivoista kakkosluokan tytöistä jotka biletti mun kaa ja uskalsi tutustua, kivaa. Mut on huomattu galleriassa, ou jee. Tai no ranskankurssilla :D
Syvemmälle iltaa päästyäni, jutut pyöri mielessä, mua hävetti. Tein ehkä tyhmyyksiä, tai juttelin. Juttelin eräälle ihmiselle.
Olisin halunnut selkoa asiaan, koska minua ahisti eräs asia, mutta ihminen ei halunnut jutella siitä ja kiisti sen, vaikka vihjailin siitä. Oli ylpeä paska, enää en yritä jutella sille, ihan sama jos kuvittelee olevansa hyvä ihminen, onhan se siitä saanut kärsiä, mutta haluisin vain tietää muutaman asian. Tunnen itseni noloksi. Seuraavaksi kiinnitän huomiota siihen että haisen pahalle ja kello on paljon huomioon ottaen minun aikatauluni, minun pitäisi päästä liikkeelle ennen klo 12. Minä kävin peseytymässä äkkiä ja join limsapullon, päähän koski.
Näyttelin sitten vakaata ja iloista, söin vaikka teki mieli oksentaa. ("kyllä äiti, minä olen kiltti poika, en juo yhtään. Mitä nyt yhen viskipullon ja monta siideriä, monta monta siideriä.")
Siitä tää krapula johtuukin. Siideristä. Mie en sais juoda siideriä kun tulee paha krapula, mie vihaan siideriä. En juo sitä enää varmaan koskaan
Iloisen syömisen jälkeen, lähdin hymyillen hautausmaalle kaivamaan kuoppaa (kukille) ja kantamaan kannuja ja häätämään hyttysiä ja mäkäräisiä. Se oli tosi hubaa. Nyt mie oon siis työskennellyt kolme tuntia krapulassa ja päähän koskee, on pöhnä olo, aivan kuin ei olisi nukkunut yhtään. Pitää pitää hauskaa, mie ootan juhannusta, sama meininki silloinkin. Huh kun on kuuma, helle ja krapula ei kuulu yhteen, onneksi olen syntynyt talvella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.