IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

salia varastoonTorstai 05.06.2008 04:18

Tänään pitää ottaa salilla käyntiä kun ensi viikolla ei pääse salille jos menen käymään lieksassa. Combattiakaan ei ole tällä viikolla niin se vähän harmittaa. Ahistaa kun makuuhuoneessa on niin kuuma ja valosa ettei saa unta ja olohuoneessa taas ois hyvät oltavat, juhiskin pitäs saada tänne. Ois huomattavasti mukavampi nukkua olohuonessa, vois harkitakkin ensi yöksi olohuoneessa nukkumista.
Sitten mulla ois ihan hulluna suunnitelmia, pitäs käydä lieksassa, käydä huippukampaajien meetingissä ja ehkä toisessa sellaisessakin :D Sitten pitäs säästää rahaa ensi kuuksi että saisi ihan hulluna sitä ensi kuuksi käyttöön jos meinasi käydä vielä laivalla tai sen tapaisessa. Kirjotustyöstäkään ei tuu mitään, en osaa päättää mitä projektia jatkaisin ja mihin mulla on inspiraatiota. Aattelin että eka tasais tän unirytmin mitä tää kuumuus nyt on vähän vienyt, että eka nukkus pätkissä eikä itteesä pirteeks ennen nukkumaan menoa, sitten alkas nukkuu normaalisti ja ehkä nukkuskin normaalisti.
Oijoijoi kesä, koko ajan tekee mieli herkkuja. Kauheen syntistä, pitäs treenata kaksi kertaa kovempaa että vois syödä. Mie aattelin että alkas nyt syömään hernekeittoo ja pitäs ittesä kurissa kun on kaksi päivää syönyt herkkuja. Viva la laihuus, 6kg ilman lihaksia että oisin taas laiha, lihasten kanssa en tiedä mitä :) Ihan ihme kun ei omaa kehoaan tunne, käsistä on tullut tosi paksut ja muutenkin tuntuu ettei ole oma itsensä, oon jotenkin aina vieroksunut lihaksia jotka olisivat minussa kiinni. Eihän ne mitkään isot ole, mutta minulle ne on isot. Vaikka mie laihtusin niin mie näytän hassulta s- koon vaatteissa kun mie laajenen, mun poropaitakin mahtuu huonommin kuin lihavana:(
Ehkä pitäisi alkaa ostelee vaatteita mutta toivon vielä että mun vanhat vaatteet kelpaa vielä mun oma makuiselle keholle. Ois kyllä osa vaatteista aika vaihtaa, ja oon heittänytkin muutaman pois, mutta minulla on muutama toivo johon mahtuisin vaikka venyttämällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.