IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

vauhdikas viikkoTiistai 01.07.2008 04:02

Tällä viikolla minulla on ollut sosiaalista kanssakäymistä. Tänään mulla ois miitingi, muista se. Perkele kun ei aivot toimi kun on koko kesän ollut tekemättä mitään.

No, kuitenkin. Nyt on viime kuulta tullut ihan hyvä saldo ajatellen sitä britannian matkaa jota olen suuntaamassa nytten mun syntymäpäiviksi tai sitten pakenen sitä ennen kun sekoan ulkomaille ja jään sinne piiloon. Tuntuu vaan siltä että pakko päästä ulos täältä, ei vaan jaksa tätä kaupunkia ja samaa. Ja sitä ettei mulla oikeesti ole hulluna täällä tuttuja joiden kanssa hillua. Onhan täällä sellasia, mutta ne on isoimman osan ajasta muualla tai on muiden kanssa, joten ois käyttöä niinalle. Tai jollekkin ihanalle ystävälle jonka kanssa on kiva tsippailla.

Mutta palatakseni siihen britannian matkaan, aion kiduttaa itteni niin hengiltä että voin matkustaa huolehtimatta rahasta, lähden rovaniemen asemalta ja ostan mitä haluan, sitä ajatellen ois synttärit realistisin ajankohta, muuten ois syyskuussa jos budjetti on just ja just kasassa että selviytyy lennoista ja shoppailusta. Ideaalisin olisi että lähtisin jo joulun jälkeen lontooseen, oisin dublinissa uuden vuoden ja sitten synttärin oisin jossain pienessä kylässä. Tai jotain tuonne päin, synttäreinä vois olla kiva ihmisten ilmoilla, mutta budjettia pitää olla vitusti, koska ostan hulluna tavaraa, eikä kukaan tai mikään enää estä minua

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.