IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Täydelliset naisetPerjantai 13.10.2006 11:51

Juicy. Kotirouva aloitti päivänsä pesemällä teepannun ja täyttämällä vedenkeittimen, eikä hän tuntenut lainkaan väsymystä, vaikka kello oli jo puoli seitsemän. Seuraavaksi kotirouva päätti ripakasti lähteä viemään pyykkejä ulkomaalaisten keräykseen. Linkous kesti 40 min, eikä kukaan ollut noutanut vaatteita, niinpä hän laittoi uuden lastin vaatteita näytille. Oikeasti Jran van de kamp ei halunnut luovuttaa kauniita vaatteita ja pöytäliinoja noille haiseville apua hakeville rotille, vaan sen sijaan hän vahti tarkasti kelloa. (Tosin hän olisi toivonut että Juhixin marimekon vaatteet olisi viety, mutta maahanmuuttajilla oli liian hyvä maku siihen :)
Juuri kun Jran oli poistunut pyykkituvasta, tuli häntä vastaan Gabrielle Polisin pyykkäri, joka oli ilman paitaa. Kylmähermoisen ja nipon Jran van de kampin sydän alkoi sykkiä jälleen nuoruuttaan. Hän ei voisi olla himoitsematta tuota kaljamahaista, keski-ikäistä juoppoa, joka heidän lähiössään asui.

Mutta jätetäänpä hetkeksi tuo tylsä nipottaja punapää... Sillä on seuraava... JUICY... tarina :)
Gabrielle eli yksinäistä elämää miehensä jouduttua a-klinikalle lääkkeiden ja alkoholin väärinkäytöstä. Kaikkein eniten Carlos nautti Esucosista ja kossusta pullahillon kanssa.
Siitä oli kulunut jo kaksi vuotta, kun Gabrielle aloitti salasuhteensa,,,(sen ihanan pyykkäripultsarin kaa,iiih!) Hänen elämäänsä kuitenkin varjosti ajatus siitä, että Carlos saisi tietää, että Gabriellen sisällä ollut viinapullo on juotu tyhjiin.

5. kerroksessa asui Susan mayer, nainen joka tunnettiin paikallisena nudistina, ja ihmiset puhuivat hänen viihtyvän paljon pihamaan pusikoissa pelottelemassa lapsia, eniten omaa tytärtään, joka ei teini- iältään muuhun ehtinytkään kuin ryyppäämään ja häpeämään äitiään.

Mutta kukas puuttuukaan tarinastamme? Niin, se kaikkein odottamattomin, kunnon kotiäiti, joka aloitti työt kuuden vuoden jälkeen, ja jätti miehensä lapsien armoille... Eikä siitä tiedä vielä kukaan, tässä talossa...

(haluaako kukaan jatkoa? Ehkä tämä jatkuu... Suomen täydelliset naiset)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.