IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Täydelliset naiset 2.Perjantai 13.10.2006 14:26

A-a-aa-a-aaaa-aaa-a-a-a-a-a--aaa. Juicy. Ja palataanpa taas vaaranstaria lanelle.

Jran va de kamp kauhistui tuntemuksiaan ja oksensi hississä pinkille päiväpeitteelle, joka hymyili uutta vihreää väriään ivallisesti. "voi helvetti, siinä meni täydellinen muisto italian matkasta. No ihan sama, kaipa tuo Juhix antaa mulle tänä iltana ilman tuotakin". Lopultakin viidenteen kerrokseen päästyään, hän pääsi kotiin. Juhix oli lähtenyt töihin, ja rva van de kamp juoksi äkkiä työntämään peitteen vessanpönttöön. Monen vedon jälkeen peite meni pönttöön ja asia oli valmis. Seuraavaksi tulisi pihvi.

Samaan aikaan, rouva solis kärsi uskottomuudestaan uuden ryyppykaverinsa kanssa, eikä hän voinut enää sallia itselleen sitä pahuutta. Niinpä hän päätti lähteä Rovaniemen hienostoalueelta ulos, etsimään pahinta gangstaa koko kylästä, joka voisi toimittaa hänelle 90% viinaa ja munkkihilloa. "helevetti jos se ukko huomaa pullon eron niin miulta lähtee nirri. Pitäs hankkii se restform airbed ja väittää että synnytin tän pullon etuajassa. Ei se muutenkaan huomais eroa lapsen ja pullon välillä, mäsäksihän ne molemmat menis, vähän niinkun sen penis. Hei tuohan rimmaa, hih."

Susan Mayer, mitä hän tekikään... Aaa, tuolla hän on, puskassa yhä alasti, syömässä omenoita. :) Mitä vaaranstaria lane tekisikään ilman häntä.

Mutta kuka on tuo uranainen? Hänen nimensä oli lyyli callo. Aivan. Lyyli oli tehnyt roolisiirron miehensä kanssa, miehestä tulisi nyt kotiäiti, kun lyyli hoitaisi perheen talouden. Vaaranstaria lanella se on väärin ja harvinaista, sillä pimatsut ei osaa tehä muuta kun pysyä kotona ja syyä omenoita. Mutta Lyyli tahtoi näyttää, mistä nainen on tehty. Hän nousi bussi nro 5:n, päästäkseen rovaniemen mainostoimistoon, orgasmsperm-kameliin. Mystinen nainen

Mutta mitä talossa tapahtuukaan? Putkistossa kulkee päivä peite täynnä rva van de kampin yrjöä, nudisti ei pääse ylös pusikosta, talossa on syntiä ja valehtelua.

Maailmassa on paljon, josta emme tiedä mitään, naapurimmekin voi olla muuta kuin mitä ajattelemme, mutta siitä seuraavalla kerralla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.