IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kajaalia ja abipaitaaTorstai 19.01.2006 13:40

meikkaan vuoksesi, kuolen vuoksesi, kajaalia ja abipaitaaa-a-a-a-aaaa... Kajaalinaamasi, abipaitasi, kajaalia ja abipaitaaa-a-a-a-aaaa...
Elikkä tänään olen täysissä kajaaleissani ja silmäni näyttävät kuulemma pieniltä ja suipoilta, olen vampyyri, ville valo ja joku punk-laulaja, olen kaikkea mitä olet ikinä toivonutkin, minun päälläni on abipaita, jonka jälkeen rahallinen omaisuuteni on 1€, olen unelma, aivan ihana pikku tähti joka pummaa kaikilta jämiä kajaalista jotta voisi laittaa sitä lisää ja lisää. Oikeestaan mie tykkään kajaalisilmistäni, voisi ottaa tavaksi silloin tällöin laittaa kajaalia. Katseeni on paljon syvempi :P Ja näytän aika transulta jos päälläni ei ole mustaa abipaitaa. :D :D :D :D!!!! Siis niiq daaaa!
Katoin eilen viime yöllä Buffyn vitos seasonii ja oli erittäin jännää katsoa sitä, huomata kuinka kaikki on edistynyt kutosessa paljon pidemmälle, ekat 5 seasonia on melko samalla kaavalla tehtyä, kutonen tuo yllätyksiä mukanaan ja on enemmän keskittynyt koomiseen puoleen, vaikka mukana onkin elämän realisointia.
Koulupäiväni on tänään erittäin tylsä ja ulkona on niin kylmä että taidan nukkua kotona koko loppupäivän...

Kajaalia ja piikkilankaaa!!!! diididiididiidididididdidiiii... Suudelmasi maistuu kajaalilleeeeee
Hyvät bileet ja eikun ruotsintunnille, uu jee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.