IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Lieksassa on sivistystäTiistai 07.02.2006 18:07

Olen saanut haltuuni Lieksan viimeisen soijajauho-pussin. Käyttötarpeeni on 2tl/päivä ja pussin koko 375g, pussi oli täysihintainen ja käyttöaika on enää 2kk. Minun täytyy alkaa soijasyöjäksi, jotta saan tuhottua tämän vanhenevan pussin ja hankkia uuden kun käyn sivistyskaupungissa jossa on Citymarketti ja reilusti soijajauhoa.
Lieksassa elo on aina niin sivistynyttä ja kaunista, täällä on luonto ja täällä on puhdasta, turismikin on eloisaa, tosin heinäkuussa. Ihmiset ovat mukavia ja avoimia, sallivia ja erittäin avuliaita. Jos jollain kylän asukkaalla on ongelmia, kaikki leipovat hänelle kakun ja laulavat hoosiannaa sen sijaan kuin jäisivät ärsyttävästi seuraamaan tapahtumia.
Toisin sanoen pidän erittäin paljon siitä että ihmisille on niin helevetin erikoista nähdä homona tunnettu henkilö vaikkei hän ole edes itse hakeutunut heidän tietoonsa vaan heidän täytyy kuunnella toisten yksityisasiat mitä tarkimmin ja levittää juoruja, tiedon mukana provosointipipoksi tullutta peppureino-pipoa voidaan pitää hyvin irstaana, sillä peppureinot käyvät aina päälle ja ehdottelevat. :)
Ah sitä elämää kun pääsen täältä ulos :) Saan syödä soijaa niin paljon kuin opintotuki vetää ja viettää aikaa rakkaani kanssa ja suuremman kaupungin tuoman suojan turvissa voin pysytellä anonyymina ja olla vain yksi ihmisistä ilman erikoiskatseita tai lauseita, jotka eivät edes kiinnosta minua tai muuta maailman todellisuutta.

Lieksalaisen immeisen ajatuksia kun peppureino kadulla astelee:

Soija-Maitoa hän juo tänä iltana, hän on outo,
Soijajauhoa hän etsii kaupoista, mistä tuo nouto?
Mitä sillä on mielessä tänään, mitä hän eilen teki,
pukiko hän sukkahousut, eihän se voisi olla tarua, Nelli.
Onko hänellä penis, kiinnostuksensa hällä on miehiin,
oi, on muodikasta ottaa lävistyksiä kieliin.
Miksi hällä ei ole sellaista nyt kielessänsä,
homohan hän on mielestänsä.
Kun huudan homo, hän varmasti yllättyy,
tietämättömyyteensä hän pian kyllästyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.