IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tietoa päivästä.Keskiviikko 07.02.2007 16:15

Tänään on toinen lintsaukseni päivä, rakas päiväkirja. Kävimme arktikumilla ja siellä oli erittäin hauskaa. Päätin myös rikkoa sääntöjä muutamalla valokuvalla, jotka tosin eivät ole kovin kummoisia.
Tämän jälkeen päädyimme kävelemään arktiseen lämpötilaan kohti kouluani jossa nyt surffailemme ja odotamme että jotain kauheaa tapahtuisi, kuten esim. luokanvalvojan katse ovesta sisään, tai jotain muuta yhtä vaarallista josta ei pääsisi pakoon.
Tänään Bree van de kamp on päättänyt pyykätä, kunhan joku ählämi ei taas valtaa pyykkitilaa, kun siellä kuitenkin on niin kiva kun yksi kone on käytössä ja pitäisi pestä neljän ihmisen vaatteet kolmessa tunnissa.
Mutta mitäpä bree ei tekisi? Hän tuntee itsensä heikoksi koska hän ei ole syönyt tänään mitään muuta kuin valkosuklaakarpalokakun ja teetä. Tai no, hänelle maistuisi kokonainen kakku, mutta eihän hän täydellisenä naisena sellaista voisi syödä.
Tällä hetkellä mieltäni kiihoittaa ajatus sampparista, siellä olisi ihanaa retkahtaa hesburgeriin ennen mieheni tuloa, koska golden raxiin pääsy on niin etäinen nähtävyys ja tää paasto ottaa jo päähän. Tahtoo syödä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.