IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ja viime yönä hän joiLauantai 11.02.2006 17:20

Eilen illalla päätin kokeilla noitarumpu-levyäni ilman paastoa ja pääsinkin johonkin erityiskevyeeseen transsiin jossa mun keho sätki ja näin valoja, enimmäkseen sinisiä ja violetteja ja keskiosa päästä tuntui avautuvan.Herättyäni mua väsytti niin paljon että aloin nukkumaan.
Klo 20 paikkeilla minä sain soiton, jossa minua vaadittiin autoon ryyppäämään koska nyhjötän liikaa yksin kotona. Natsi säikäytti minut olemalla oven takana, oli kuulemma jo kyylännyt autoa joka minua tuli noutamaan. Sanoin hyi vittu ja jatkoin matkaani kävellen eteen päin... Niin pelottavaa äijää ei voi olla olemassa, seisoo pimeässä ja oottaa sua välioven takana ja tuijottaa julmasti. Autoon päästyäni juttelin Santsun ja Iran kaa, mukanani oli hieman juomaa joka hieman läikähti Iran takille ja auto tuoksahti pian raikkaalle viinalle :D Ah...
Ilta eteni pitkin poikin ja tulin kevyeeseen känniin. Ilta oli suhteellisen mukava ja minulla oli taas lisää ja lisää sosiaalisia kontakteja pitkiin aikoihin. Kuitenkin illan keskeytti laskuhumalan tunne ja kaipuu mieheni syliin, joten lähdin kesken kaiken pois ja soitin heti hänelle päästyäni ulos. Juttelimme melko pitkään puhelimessa ja kotona huomasin että minulla alkoi taas nousta päähän, mutten jaksaisi enää lähteä bilettämään vaan tyytyisin nukkumaan.
Nyt olen krapulassa, lievässä, minua koskee päähän ja väsyttää. Ihanaa alkoholia, en taida enää juoda vaan palata absolutistiksi. No en kuiteskaan :) Mut en ala ryyppäämään jos ei ole vahvoista kyse, just nuo siiderit saa mun pään niin helevetin kippeeksi, kun taas Tequila kännistä herään melkein kuin ei mitään. Rahaa paloi ja kaduttaa :) Hyvät bileet!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.