IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mietin...Keskiviikko 22.03.2006 20:45

Mikä ihme saa ihmiset niin itsekkääksi? Eilen kävelin oikaastakseni kylmältä tuntuvaa matkaa kotiin erään rivitalon pihan kautta ja menin ihan vaan sen yleistien kautta niin heti joku vanha ukko alko huutaa et: "hei, kaveri, tää ei ole mikään yleinen jalkakäytävä,balabala" (sulin korvani, koska osaan jollain ihme tekniikalla kadota tästä maailmasta täysin omiin maailmoihini.) Käännyin vaan "hei kaverin" ajaksi ja kun aloin kuulla mäkinää oletetun avun pyynnön sijasta ja jatkoin matkaani ja päätin olla sanomatta mitään.
Sitä mie oon tänään ihmetellyt että miten ihmiset voi olla niin itsekkäitä ja pikkumaisii tommosista pikkuasioista? Kaiken lisäks tänään kun kävelin niin näky liikennemerkki että siinä menisi jalkakäytävä, joten pitää ihan piruuttaan ensi kerralla jos se alkaa kyyläämään mua niin mainita tuosta merkistä, koska mie en jaksa sitä että miua määrääillään ihan pikkuasioistakin, joilla ei ole edes väliä.
Kun nyt viime päivinä on seurannut tän kylän asukkaita niin tosiaan häpeän lauseitani siitä että suurissa kaupungeissa ei välitetä mistään ja ollaan itsekkäitä. Sillä tässä kylässä niin moni on sisäänpäin kääntynyttä ja itsekästä että alan vihata kaikkia täällä jos ei joku osottaudu hyväksi tyypiksi miun tuttavapiirin ulkopuolelta. Siinä miun tämän päivän mäkätykseni, nyt kun olen itse muuttunut positiivisemmaksi niin ei jaksas kuunnella näiden äpisijöiden jauhantaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.