IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistuksen päiväKeskiviikko 26.04.2006 20:03

Keltainen valo, katse ja päänsärky, vittu ei jaksa kirjottaa :D Paskaa, turhautumista, rääh!!!!! :D Siinä oli miun runo, oikeesti alkaa ahistaa kun tuntuu että ei osaa mitään, tänään on koko ajan pöhnä olo ja ajatukset kulkee hitaasti ja on huono olo jos on sisällä, pitäs olla koko ajan ulkona ja t-paidassa. Siellä on kuuma, sisällä on kylmä ja tylsää ja päähän koskee. Ei pitäisi nukkua liian pitkään, mutta mitä muutakaan tekisin kun on univelkaa kun en ole tottunut heräämään aikaisin ja on pitänyt herätä yhdeksältä jo kahtena aamuna ja olen tottunut nukkumaan keskipäivään asti. Kuuntelen liliumia, koko ajan, sekin jankkautuu päähän koko ajan ja alkaa menettää tehoaan.

PELOTTAVINTA: Tänä päivänä nuolaisin karkkia ja aloin nauramaan sen mausta, se tuntui niin hyvältä ja tunsin jonkun ihme aallon kulkevan koko kehon läpi, en ollut syönyt koko päivänä joten varmaankin sokerihumala valtasi minut.

NYT: Mie haluan katsoa majavan surullisen päivän mutta mie olen kyllästynyt siihenkin kun olen kattonut sen joka päivä, joten jätän sen nyt väliin

Tällä hetkellä: Kaikki itkevät, maailma itkee ja kukat puskevat, missä on miun lesken lehti?

Myöhemmin: Niina tulee teelle miun luo, tahdon lenkille. Tahdon kuunnella musiikkia, tahdon ajaa autolla, tahdon olla rakkaani kanssa, tahdon tahdon tahdon, miksi?

Tahdon sana: Minua ärsyttää sana tahdon, se tuntuu tänään koko ajan itsekkäältä ja lisää enemmän päänsärkyäni. 2. Miun pitäisi oppia nukkumaan säännöllisemmin ettei tulisi näitä päiviä. 3. Tuntuu etten osaa mitään tänään, en edes kirjoittaa, joten mitä minusta jää jäljelle? Lilium

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.