IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Maistuu veriKeskiviikko 27.06.2007 02:24

Avasin finnini ja nuolen verta. Minua ärsyttää että tällä iällä tulee vielä finnejä, sekin johtuu vain siitä että ihoni kuivuu. Mutta jos käytän voiteita, niin sitten ihoni tukkeutuu. Mitä ihminen voi tehdä? Maksaa siitä että saa tuntea olevansa vähän aikaa kaunis vai olla vain ja säästää rahaa siitä että on jonkun aikaa normaalikasvoinen, parhaimman lopputuloksen mie saan mielestäni nimittäin olemalla käyttämättä aineita.

No kuitenkin, tänään tapahtuu paljon iloisia asioita, tai no huomenna. Eli en tiedä mitä tapahtuu. Uskon katuvani krapulaa, jonka pastilleista sain, kun olen vetänyt niitä niin paljon. Kaikki alkoi juhiksen ihailusta paxeihin, jonka jälkeen aloin syömään mynthoneita, jotka ostin joensuusta. Nyt olen siis mättäillyt mynthoneita ja ostin tänään tosi paljon pastilleja jotka söin kerralla katsoessani penistrilogiaa ja potiessani peniskateutta suurien peniksien kohalla. Miksi keskikokoinen penis ei kelpaa maailmalle? Että sitä ihannoitaisiin telkussa? Tosin eipä peniksen koolla ole väliä kun sitä ei esittele muille kuin poikaystävälleen, mutta silti...

Minusta tämä päivä oli erittäin omituinen, tänään tapahtui kaikkea mitä en odottanut tapahtuvaksi, mutta ehkä huomenna on toisin, hiljennän tahtiani enkä koe maailman iskuja tai hyviä puolia, vaan elän tasaista elämää. Sillä tässä päivässä on pikkusen prosessoitavaakin päähän :) Pitää saada itsensä uskomaan tapahtumiin joiden ei uskonut tapahtuvan, ja pitää poistaa pettymys joka tuli kuulokkeiden mukana. Mutta kohtahan mie saan uudet, ja kun en välitä muista pahoista jutuista niin hyvin se menee. Mie keskityn nyt vaan perjantaihin ja ootan jännityksellä onko miun älyni kelvannut kuinka korkealle. Tosin siinäkin puolet on vain mun älyä, joten kaikki on kiinni miun kirjotustaidosta.

Mutta mitä muuta me voisimme sanoa kuin kuusi? Minusta on mahtavaa että sain pitkästä aikaa kirjoitettua pitkän tekstin, ehkä mie alan siihen uudestaan. Huomenna pitäs myös järjestellä kämppä uudestaan koska mie haluun tänne uutta, oon myös suunnitellut uusia juttuja, semmosia halpoja ja simppeleitä, mutta kattoo nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.