IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Dude, this is pretty fucked up right here.Maanantai 21.04.2008 22:25

kyllä, olin koko viikonlopun ihan sienissä.

olen vieläkin vähän.

luultavasti se johtui valvomisesta, suklaakuorrutettujen ananaspalojen ja pussimarjakeittojen sekakäytöstä sekä ihan vaan siitä normaalista mielenhäiriöstä. ensi viikonloppuna uusiksi.<3

mmm. tänään käytin suurimman osan hypäristäni Anttilassa, yritin löytää South Park: Bigger, Longer and Uncut:n. 45 minuuttia turhaan haettuani poistuin kaupasta lievästi sanottuna vittuuntuneena. siellä näkyi paljon hyviä leffoja tänään: Queen of the Damned, Sin City, Edward Scissorhands, Hannibal Rising ja vaikka mitä. mutta niitä kahta leffaa jotka olen antanut itselleni luvan ostaa, Rent ja SP, ei missään. taaskaan.

WHY DO THOSE PEOPLE HATE ME?!?

fucked up, kyllä, kovasti. arrrgh.

mutta kukkaruukusta asiaan; oli mun viikonlopussa selkeitäkin hetkiä. kirjoitin esimerkiksi ranskan kirjoitelman eilen valmiiksi. se pitää palauttaa torstaina.


...WOOOOT??? o_O deadlineen vielä monta päivää ja mulla on tehtävä valmiina? jokin on vialla. seuraavaksi teen Uric Ihmehyypiöt ja vedän kuolleen mäyrän päähäni. annan luvan soittaa valkotakkiset siinä vaiheessa kun nauran Haribon idioottimainokselle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.