IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Kato isi! Mäyrän jälkiä!Keskiviikko 28.05.2008 20:22

http://kauppa.nokia.fi/nokia-fi/product.aspx?sku=3812014&section_id=620&culture=fi-FI

^ mulle toi. Mp3 on könähtäny, ei halua vörkkiä enää. jospa tolla sais musiikin toimimaan. ja puhelimen.

siivoilin vaihteeks, on taas puhdasta pari tuntia. huomenna enää enkun koe, jessshhh. se ei ole suurikaan haaste, mukava saaha kevyt loppu koeviikolle. perjantaina keväreistä suoraan Sörkkään ja duunikoulutukseen, ens viikolla vissiin alkaa oikeet työt.

sitä ennen lauantaina biletys päälle kun tääkin saa lopulta sen kaheksantoista täyteen ^^ ohjelmassa mm. suklaakakkua ja vesimelonidaiquiria :D ja jos vaikka kävis hakemassa ton puhelimenki sillon.

nyt ku tuli pidettyä pari päivän tauko kirjottamisesta niin pitää taas vähän hakea inspistä ennenku pääsee vauhtiin. eipä sillä, kun en keskeneräisestä stoorista ole mennyt pahemmin brassailemaan niin ei sitä kukaan osaa odottaakaan. sen sijaan alkaa huolestuttaa että mitä hittoa Kirayasha puuhaa mun edellisen pitkän J/B:n kanssa. annoin sen beetattavaksi melkein kuukausi sitten. sanoin kyllä että no hurry eikä sillä muuten väliä olisikaan, mutta kun menin ilmoittamaan jutun valmistumisesta dA:ssa ja siellä venaillaan kieli pitkällä. toivottavasti eivät pety kun jutussa ei tällä kertaa olekaan pornoa.

mutta se siitä. tänään on hyvä päivä onnitella Cheetaa ja Lestatia. you rule, babes. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.