IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

olen miettinyt, miksei Galleriassa voi kommentteissa ja journaleissa käyttää kursiiveja ynnä muita? se olisi paljon kivempaa, saisin muun muassa kirjoitettua kaikki leffareplat niin kuin ne kuuluu.

luvassa on taas (P)MS-puhetta, joten kääntykää takaisin kun vielä voitte.

huomasin hämmästyksekseni että oireet eivät tällä kertaa vastaa aiempia kokemuksia; yleensä noin viikkoa ennen h-hetkeä on takuuvarmasti tiedossa päivä täynnä mitä syvintä ja ahdistuneinta angstia. nyt se kuitenkin loisti poissaolollaan; sen sijaan olen jo muutaman päivän ajan kiehunut raivosta hiljaisella tulella. koulussa se muuttuu hermostuneisuudeksi.

osasyynä on luultavasti YO-kokeiden lähestyminen (enkun kuuntelu viikon päästä), joka ei tietoisella tasolla hermostuta mua lainkaan mutta ilmeisesti purkautuu alitajunnassa ärsyyntymiseksi. olen muutenkin ollut muutaman viikon ajan ylihermostunut mutta siitä ei tarvitse puhua. joka tapauksessa pyrin hillitsemään kieleni; tosin tänään kaupassa käydessä sähisin ääneen yhdelle mummolle joka tukki tien vaappuessaan. ei ollut tarkoitus, se oli vain refleksi. sähisen muutenkin jos joku tulee liian lähelle tai tönii, mutta en yleensä ääneen. o_O

tein hilloa, mansikkaa with a touch of lime. namia<3 ja juuri sen verran halvempaa kuin kaupan hillo että tulee tekemisen arvoiseksi.

...joo ja ei voi olla totta. Mtv on päättänyt siirtää South Parkin alkamisajan kello yhteentoista. juuri kun sain todettua että hyvä puoli ohjelman loppumisessa Nelosen puolella on se, että pääsen aikasemmin nukkumaan. haistakaa ite.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.