IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

On closer inspection, these are loafers.Lauantai 19.09.2009 01:14

(repetotitlofobia iskee jälleen o_O)

oliko ees hauskaa tänään Stone-harkoissa. pääsin ekaa kertaa lavalle harjottelee prologia. vedin kunnon hermoromahduskohtauksen lattialla ryömimistä, huutamista ja kaatuilua myöten. vain näyttämöitku puuttui, mutta kyllä mä senkin saan aikaan ensi-iltaan mennessä.

mulla taitaa mennä aika hyvin. kirjoittamisen opiskelu on mielenkiintoista ja tunnen että se on jotain, joka oikeasti vetää mua puoleensa. ja lisäksi pääsen Stonen kautta näyttelemään. olkoonkin vain yksi kohtaus, mutta pidän roolistani. ja tällä kertaa en (toivottavasti) joudu pukeutumaan korsettiin, joten pääsen heilumaan ja huitomaan kaikessa rauhassa.

toki tämä kaikki vie pirusti mun aikaa muilta asioilta, kuten kavereiden kanssa hengaamiselta ja Pompin pilalle lellimiseltä. löysin eilen sen lapaluun päältä pienen randomin patin. kyseessä on todennäköisesti täysin harmiton lipooma, mutta pidän toki tilannetta silmällä. silmäteräni täyttää pian kuusi vuotta, mutta on edelleen yhtä energinen ja lapsellinen kuin pikkupentuna. haukkuu vain lujempaa. :D

pitää tästä varmaan käyttää otus iltakusella ja sitten poljeskella vähän pyörää, ettei pääse ote lipsumaan. adios.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.