IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Etsit kuolleita kuolleiden joukostaMaanantai 26.10.2009 17:58

kotona taas. ajelinpahan vähän autoa. pysyin tiellä. oli ihan jees, mutta kun nukuin patjalla lattialla niin otti vähän hengitysteihin, heräsin eilen ja tänä aamuna kurkku hajalla ja räkää riitti. nyt kun tulin kotiin ja kuuntelin uutta CD-levyäni niin totta kai aloin ihan refleksinä laulaa mukana. eikö taas ollut tukehtuminen lähellä kun kurkku veti kuivaksi.

Pomppi pääsi koirakavereita tapaamaan. siinä oli pienessä pinta-alassa yhtä aikaa Pomppi, chihumopsi ja kolme puhasta chihuahuaa ja voi elämä sitä haukun määrää. yksi chihuista oli ihan vauva vielä, pörrönen ja isopäinen ja kämmenelle mahtuva. voi että mikä suupala <3 ja kyllä siitäkin ääntä lähti. ja kaikki seuras Pomppia ku hai laivaa. ja Pomppi seuras mua häntä koipien välissä. toisin sanoen mulla oli siinä syli täynnä koiraa kun istahdin hetkeks lattialle.

Pomppi latasikin sitten akut täyteen siinä kun sai juosta vapaana ulkona ja eilen se touhusi koko päivän niin hulluna että hyvä kun ei seinillä juossu. se teki sille pirun hyvää, kun se täällä vaan enimmäkseen nukkuu, mutta ihmisten voimille se kävi kun ei vauhti hidastunut millään. nyt sitä taas jo nukuttaakin kun pääsi omaan sänkyyn.

mäkin alan tässä vaiheessa olla väsähtänyt ja sitä paitsi nälkäinen, joten taidan jättää dataamisen tältä päivältä ja alkaa tapella DVD-soittimen kanssa jos saisin viimeisen Lost-levyn toimimaan.

mun pitää keksiä joku ovela jekku jolla saan matkakortin ladattua ennen kuin huomenna nousen koulubussiin. ei, en todellakaan ole tänään lähdössä enää yhtään mihkään paitsi koiraa kusettamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.