IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Jännän vivahteetMaanantai 14.12.2009 00:33

...ja minkälaisen vampyyrin nimi sitä paitsi on Edward, nyt kun tulin ajatelleeksi? se on aika nörtti nimi. ja ihmissusi nimeltä Jacob? lol for life. ja sen perusteella mitä mä sarjasta muutenkaan tiiän niin päähenkilön nimi voisi yhtä hyvin olla Bella Sue...

mulla oli tänään hauskaa Caran kanssa, kun etsiskeltiin kuvauksellisia vanhoja taloja kesosta. tulipahan vähän liikuttua. tasoitettiin se sitten mun luona juustolla ja joulutortuilla. :D

mikään tästä ei silti muuta sitä faktaa että olen edelleen järkyttävän vihainen Neloselle Lostin kanavapaikan vaihtamisesta. turha luulla että vilkaisisinkaan FF:ää tämän jälkeen edes nauraakseni sille, miten nukkuvat ihmiset ajavat bussilla jorpakkoon.

äiti ei tajunnut miksi otan sen niin henkilökohtaisesti eikä varmaan tajua kukaan muukaan, mutta kyse kun on periaatteesta. musta on kertakaikkisen hävytöntä työntää Lostia syrjemmälle jonkun wannabe-sarjan takia, jonka suosiota Suomessa ei voida vielä edes tietää. vaikka olisikin niin, että klo 22-23 on enemmän prime time kuin tuntia aikaisempi (mitä en oikein usko), se on silti väärin.

äiti ehdotti että Lost siirrettiin myöhemmäksi jottei lapset katsoisi sitä, mutta se teoria putoaa alkuunsa. edes lapsi ei ole niin tyhmä, että yrittäisi aloittaa Lostin katsomisen vikasta tuotantokaudesta!

(sain kirjotettua melkein 2 sivua elokuva-anaalisointia, melkein puolet asioista on käsitelty ja olen tyytyväinen itseeni, vaikka esittelyni elokuvien juonesta kuulostaa ihan DVD:n takakannelta. huomisillasta tulee vähän paineen alainen kun pitää kirjoittaa sekä tämä että opm-päiväkirja loppuun, mutta mähän pystyn siihen.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.