IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

^Wikisitaattien Oscar Wilde-sivulta löytyy oivalluksia ihan joka lähtöön :D

kirjottelin äsken puoltoista sivua esseetä aiheesta "minä". perjantaiksi pitää saada about viitisen sivua aikaan ja tänään on viimeinen vapaa päivä ennen deadlinea. mutta kyllä se tästä, kun saan vielä kolmekin sivua aikaan niin kaikki hyvin. eilen tein ennakkotehtäviä eteenpäin.

inhoan tätä koneen ääressä nyhjäämistä. mutta pakko on yrittää saada juttuja valmiiksi, helmikuun puolivälissä tulee Metropolian ennakot ja maaliskuun alussa TaiKin ja sillon olisi hyvä jos olisi nämä vanhat pois alta. Lamkin ennakotkin ilmestyi jo, niitä en oo ehtinyt edes suunnitella vielä. (elokuvan ja television linjan ennakot koostuu kolmesta piirustustehtävästä ja yhestä valokuvaustehtävästä, mitä helvettiä?!?)

onneksi Stone ei just tällä sekunnilla teetä niin paljoo työtä, mitään ei oikeen voi tehdä ennenkun meillä on tarkat kohtaussuunnitelmat.

torstaina kattoo Avatar (3D). sitä ennen edessä kolme 12.30-16 päivää (ma proosaa, ti näytelmää, ke tietokirjottamista). voi olla että oon torstaina lievästi sanottuna endorfiineissa kun pääsen tuulettumaan.

Aina kun kannibaalit ovat nälkäänkuolemisen partaalla, Taivas äärettömässä armollisuudessaan antaa heille kiltin, pullean lähetyssaarnaajan.
-O.W.

25 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.