IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Bitch are you retarted?Torstai 25.02.2010 00:08

okei, mulla on huomista iltaa varten valmiina evästä:
-berliininmunkki
-minisipsipussi
-suklaavanukas
-minttusuklaajäätelöni
-kotitekoiset pullani
ja litra mandariinimehua.

aion linnoittautua mukavasti sohvalle vähän ennen yhdeksää nämä kaikki mukavasti käden ulottuvilla. en aio liikahtaakaan ennen kello yhtätoista. jos en inhoaisi silmätippoja niin intohimoisesti, olisin saattanut ostaa sellaisia ja valuttaa niitä silmiini mainoskatkoilla jotta joutuisin räpyttelemään mahdollisimman vähän.

jos ette ole sattuneet huomaamaan, otan Lostin, ja erityisesti viimeisen kauden, hyvin vakavasti. katsotaanpa mitä keksin kesäkuussa kun viimeinen jakso tulee ulos.

tänään olin vasta kuudelta kotona ja syöminen jäi sen takia niin myöhäksi, että jätän polkemisen tältä päivältä väliin ja korvaan sen viikonloppuna (päivätavoitteeni on 500 kcal, mikä ei tällä hetkellä varmaankaan auta älyttömän paljon koska olen mässäillyt niin hulluna mutta parempi se on kuin ei mitään. sitä paitsi Lostin alkaminen on erikoistilanne ja mun pitää syödä pullat ja jäätelö pois ennen kuin voin varsinaisesti sanoa syöväni terveellisesti, ja niitä pitää syödä jotta ne tulisivat syötyä pois!


...mä en tajua miten sellaiset naiset jaksavat vakavissaan laihduttaa jotka ovat ennestään hoikkia. mutkin se meinaa tehdä hulluksi eikä mulla ole ongelmia muun kuin keskivartaloni kanssa.)

mun pitää nyt viedä koira ulos, se tuijottaa mua niin että hyvä kun ei poraudu reikää ohimoon.

YKSI YÖ LOSTIN KUTOSKAUDEN ALKUUN! 23 TUNTIA! Everything starts to happen for a reason again!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.