IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

"It worked."Perjantai 26.02.2010 16:59

...

...

...

...

...vau.

hehe.

olen vielä aika euforisessa tilassa, vaikka endorfiinejani hieman vähensi masentavan Housen jakson lisäksi ne faktat, että joudun odottamaan viikon nähdäkseni lisää ja että uusintakin tulee vasta sunnuntai-iltana o_O

mutta damn... en tiedä kuka päätti pistää tuplajakson tulemaan tuplajaksona kahden erillisen sijaan mutta olen kiitollinen, koska yksi tunti ei olisi riittänyt mihinkään.

ja hitto. tiesin kyllä että Juliet kuolee mutta yritin siitä huolimatta hokea "älä kuole, älä kuole, älä kuole pliis?" mutta ei se auttanut :(

voi höh. ja Mr. Nemesis olikin Smoke Monster :D haha. ja sit se meni ja kolkkas Richardin xD "I'm very disappointed. In all of you!" sen ei oikeestaan pitäisi olla hauskaa.

ja mihin helkkariin Desmond livisti sieltä koneesta?

toissailtana kirjotin listan kaikista kysymyksistä joihin mielellään näkisin vastauksen kutoskaudella. siihen tuli 23 kohtaa (ihan tahattomasti) ja useimmissa kohdissa oli enemmän kuin yksi kysymys. ja vaikka Nelonen miten väittäisi että "kaikki arvoitukset ratkeavat" niin rohkenen olla eri mieltä. mitä ideaa siinä olisi? mutta jos kesäkuuhun mennessä paljastuu, miksi Libby oli mielisairaalassa ja mitä sen jääkarhun luuranko teki Saharassa niin lupaan syödä sanani.

Kaksi yötä uusintaan!... okei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.