IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

(^neljä asiaa, jotka liittyvät automaattisesti Lostin Ben Linus-keskeisiin jaksoihin xD)

VIELÄKIN perkeleen pressu talon päällä. sen piti lähteä tällä viikolla mutta ne saatanan läskiperseet ei ole tehneet asian hyväksi yhtään mitään. tänään päivällä kolistelivat lämpimikseen ikkunan ohi moneen kertaan mutta mitään ei tapahdu, ei niin helvetin mitään.

TAHDON RAITISTA ILMAA KÄMPPÄÄNI!!! onko vitusti liikaa vaadittu?

taas nousee verenpaine.

muissa aiheissa. telkkari onnistui yllättämään mut, kun taustalla pyörivän Scrubsin tapahtumiin ilmestyi yhtäkkiä mukaan Richard - siis Nestor Carbonell http://nepidd.files.wordpress.com/2009/11/nestor_carbonell.jpg :D hajoilin ja verikin alkoi kiertää. olen vakavasti sitä mieltä että yhtäkään miestä, jolla on luonnostaan niin hämmentävän mustat silmäripset, ei ikinä pitäisi päästää tekemään telkkarissa vähänkään romantiikkaan vivahtavia rooleja. sydärihän siitä tulee. viime viikon pelokas Richard Lostissa oli mulle jo melkein liikaa. xD

eilen harkoissa oli aika poissaoleva olo mutta vierailu Lepakoiden luona nosti päivän mukavuustason heti korkealle. sitä paitsi elämässä on harvoja yhtä hauskoja asioita kuin kokoontuminen samaan paikkaan kolmen parhaan ystävän kanssa ja puhua pälättäminen niin että siinä joutuu koville niin korvat kuin äänijänteetkin.

ostin Pomppia varten pari tomaattia viikonlopuksi ja olen nyt pari päivää pilkkonut sille aina silloin tällöin muutaman viipaleen. se vaikuttaa hyvin tyytyväiseltä ja sen vatsakin voi paremmin kun saa välillä jotain tuoretta. itse tutustuin kananrintaan ja havaitsin pitäväni siitä paljon enemmän kuin koivesta, jota olen yleensä syönyt. lihaa on paljon, siihen on helppo päästä käsiksi joutumatta kaivelemaan luita ja jänteitä pois tieltä, ja se on pehmeää ja hyvää. vähän kuivahkoa ehkä, varsinkin isoina annoksina, mutta saahan sen kanssa laittaa vaikka keitettyjä wokkivihanneksia tuomaan kosteutta.

by the way, mun hartiat on aivan paskana. tänään siivotessa ne aiheutti mulle myös päänsäryn jonka hoidin pois särkylääkkeellä ja vajaan tunnin vaaka-asennoitumisella. nyt se yrittää ruudun tuijottamisen takia tulla takaisin joten häivyn. adios.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.