IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

sain battle of olympian 06 dvd t ja on muuten heleveti hyvää katsottavaa se,, 6h kestäää..huh!

-nyt on taas treeni ja kisa-motivaatio entisellään ku alkaa tajuta että tässähän on enää 5kk aikaa dieetin alkuun JEE!...JA KUNNON TREENI KAVERI" EI ENÄÄ TARTTE YKSIN TUSKASSA PAKERTAA..

on se vaa pitkä aina toi massa kausi-vuosi-pari, kun kisat aina kaukana häämöttää,,pitäs olla tosi kovia välitavoiteita jotta motivaatio pysyisi edelleen aina kovana..söis oikein,treenaisi super kovaa,erilailla,oikein, ja ihan vaikka voimatuloksia hakisi välillä liikkeisiin..

mut alkaa näyttään hyvältä-
lihaa on tullut oikesiin kohtiin ja tulokset kasvaneet sillain että ihan uusia ennätyksii tullut monessa liikkeessä..ja paikat kestäneet edelleen juuri ja juuri,huomenna kokeilen kulmasoutua tangolla 160 kilolla! toivotaa että paketti pysyy kasassa... :)

-töitä tiedossa koko kesäksi ja talveksi ja sponsori-kaverit edelleen kehissä ja me muistuttaa että treenaa mies eläkä mieti! kyl ne asiat saadaa dieetillä kuntoon. ON NE HUIPPU KAVEREITA MUUTAMA! (TIEDÄTTE TE KETKÄ LUETTE)
en tiedä vaikka oma työpaikka sponsoroisi kun kerta urheilubaari on ..ja mähän oon urheilija jos ei joku tajua/botaus on urheilun F1 / :) niin parilla muutamalla satasella sit dieetillä jos avustas nekkari...tai jotenkin.. mut murehtia ei kannata!
MIETTIMINEN vie energiaa kehityksestä...jopa höpöttäminen vie..sanoi hauskasti MrT! :)

-mutta kohta pitäs alkaa miettimään pikkuhiljaa molemmille "jukille"suunnitelmia-vuosi-ravinto-dieetti-aerobiset-treenit dieetillä suunnitelmat +kalenterit sinne kisoihi asti ihan päivä -kohtaiset suunitelmat!eli mitä tapahtuu minäkin päivänä-POSEERAUKSET,AEROBISET .TREENIT.LEPO JNE!
- ei mikään päivän juttu suunnitella,,menee viikkoja. varmastikkin.

eli;

-nyt talvella treeni -jaot /ohjelmat (että ei liian pitkää samalla tavalla treenaa..+oikeille kohdille)..
-massakauden ravinto ohjelmat + päivitys..
-poseeraukset (alusta heti oikein) ...kauhee homma...
-dieetti treeni-ohjelmat (3 erilaista.) 10 vko + 10 vko,superit + kisaviikon tyhennys /erikois-treenit..
-aamu/ilta -aerobis määrät dieetille..
-dieetti +päivitykset siihen aina sit kunnon mukaan..
-pakollliset poseeraukset+käännökset..
-ehkä vapaa ohjelmien suunnittelut yhdessä.... jos haluaavat (boogie luona lisävinkit sit lisäksi..)
-muu hieno -säätö.

-menee aikoo ja melko monta lappua tuloo miehille :) -itselle tehnyt aina käsin kaikki suunitelmat ja taulukot ,nyt jos tekis koneella, siistimmät ja nopeammat tehdä ,kunhan saisi jonkun softan jolla tekis... tais julumalla olla joku...?

-kait tässä on nukkumaan mentävä ja herättävä aamusta syömään puuroaNAM!
huomenna upea päivä! perjantai vielä"!
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.