IRC-Galleria

EDELLEEN KESTÄÄ KÄTÖNEN !Lauantai 16.06.2007 08:17

juups.
-tein sit etukyykyn jaloille (ei koskenut käsiin tää liike) ja pumppi oli valtava ja tuntui aivan reisien ylä-osisa asti,painot jääköön vielä laittamatta mutta sarjoja 4x8-15 toistoa ja joka sarja lopuun asti!
3min palautuksilla!!

sit ojennusta 120 kilolla eli koko pakalla tein 11 toistoo!
sit 90 sek taukoa ja 105kilolla 9, sit 95kilolla 11 ja 85 kilolla 13 ja ne 90 sek sarjatauot oli vaan!!
pumppi aivan karmiva"!!

takareisille maaten taljassa nilkkaremillä ja ottaa kyllä tappavan hyvin takajallkoihin!4x8-15!

toinen takareisi liike istuen koneessa 8,10,12,12-15 ja nää 60 sek tauoilla!pollto jumalaton!

pohkeet seisten hackissa 1x20,15,10,15-20 loppuun. -painot 100-150kg,60 sek tauot!

pohje istuen 2x15-20 30kilolla ..tuntumasta ei tarttekaan sanoa mitään enää...KIPU.piste.
vatsat köydellä taljassa 4x15-30 !
ja jalannosto roikkuen!tuntui hyvin ala vattassa!!!

ja oma paino 77 kiloo ,eli 2kg noussu 2 kk aikana,jee!
ja voimat kasvaa vaan!kunto ok ,vatta ei kauhesti ole pullahtanut vielä. :)
-kilon jos sais kk lisää painoa niin olis ok..eli sit olis 87kg 10 kk päästä ja ennen dietin alkua siis .. ja sieltä sit alle 70 kiloon pudottaan painoa..19 vkon dieetillä.hessu lupasi katsoa nyt nää kisat ja kireintä kuntoa lähetään hakee nyt ,,sarjan kirein pitää olla! nyt!siinä kireydessä kun juha pekka nousiainen...alle 70kilon mies-voittanutkin alle seiska kympin! kts alla oleva linkki! tää mies ei syö mitää herkku päivää kun on dieetillä.ei karkin karkkia tms laita suuhun,,tohon kun pystys!

[Ei aihetta]Lauantai 16.06.2007 08:07

KÄSI KESTÄÄ!Torstai 14.06.2007 07:05

jooo..selkä treeneil aloitin ja käteen ei koskenut yhtään"

-ekaksi tein leuanvetoo eteen leveellä otteella,10 kilon lisäpainolla ,yes! ja kymmenne toistoo tuli!jep jep!
sit 5kg lla ja sit omalla painolla levemmällä otteella loppuun,siinä ennee 8 toistooo jaksoin vuan.. mutta otti hyvin siipiin! :)

-seuravaksi vedin ylätaljaa yatesin tyyliin vasta-otteella ja otti hyvin alasiipiin..pumppi tuli ja habaan ei käynyt tääkkään liike yhtään!10, 8 ja 6 toistoo josta 90 kilolla viimenne sarja tuli!

-sit tein t-tanko soutua seisten liikkeessä jopa enkat 100 kilolla 6 toistoa!
ekaksi 75 kilolla 12 toistoo,(nättejä toistoja) ja sit 85 kilolla 10 toistoo ja sit 90kg:lla kasin ja si ton satasella kutosen!
-ja siivet oli tulessa ja lapojen välit...

-loppuun vedin kohautuksia 100 kilolla 20 toistoo sit minuutin tauko ja 110 kilolla 16 toistoo ja minuutti ja sit 120 kilolla 12 toistoo ja lopuksi rajummalla suoritustavalla 140 kilolla 10 toistoo jossa vähän muljahti joku jänne rinnan yläosassa??...vihlomis kipua tuntui ja jumitti niskan,,epäkkään oikean puolen myös..että tälleen taas..mut kait se paranee äkkiii.toivottavasti!

-tässä kun ei ole enee ku 11 kk aikaa saada lihaksia kun alkaa jo kisa-dieetti taas,, ei paljoa ehdi saada lihaa jos loukkantuu koko ajan paikat!
mutta kun mennää jo uudella voima ja kehitys -tasolla niin vaivoja aina tulee..pitää vaan kuunnella kehoaan paremmin että osaa ajoissa lopettaa kun alkaa jumiminen lihaksissa tms!

MOONASunnuntai 10.06.2007 08:09

juu...
-käytiin kattoo hukalle tyttökaveria jos otttaisi sakemannin hukalle kaveriksi,nartun.
-mutta ensimmäinen ei oikein nyt osunut kohdilleen,,liian lutunen tyttökaveri hukalle,, ja kuvat kertokoon loput....

-treeneistä, sen verran että vasemman käden hermot jumissa,puristuksissa joten viikon tauon pidin ja kulki hyvin,enkkoja taas tuli mutta meni hermot taas käsistä jumiin joten taas viikon tauko,hieroja sanoi jos en taukoa pidä,,kirurgin pöydälle mentävä hermot aukaisee kädestä!että sellasta..urheilijan elämäää..

-mut maasto pyörällä ajanut sit senkin edestä kun en salille pääse,kun ei voi puristaa mistääm pitkään ja kowaaa.. viikon tauko ja sit uudelleen ,jätän kyykyn pois ja punnnerukset koska ne eniten jumitaa aina ton käden.

-ja macissa käyty ja pitsaa vedetty ettei lihat hävii nyt kun pyörällä ajelee,,kaloreita pitää tulla

VANTAALLA 1.6.07Perjantai 01.06.2007 14:47

MORO!

-täällä sitä beben luona vantaalla oon olluna tiistaista lähtien ,treenamassa ja dieeti- tukena ja tosi mukavaa on ollut,matka tänne meni "tosi"nopeesti ja osattiin hyvin. kaverin kyydis pääsin ja uimassakin on jo tullut käytyä... helv kylmee oli vesi!

-treenattu on vantaa gymillä ja on kyllä IHAN eri meininki täällä salilla..osataan treenata ja kowoo! ep :täkin nähtiin salilla(ent. varkautelainen) ja oli ukko leventynyt taas!
treenasin jalat kyykyllä voima sarjoilla ja tein 165 kilollla kyykkyy 8 toistoo ja 180kilolla sen samat neljä toistoo..
mut alku sarjat isommilla tein,harmittaa vaan kun menee taas käsistä noi hermot jumiin,, hävii voimat ja alkaa ihme hermosärky käsissä'.. hauiksen sivussa, hieronta auttanut mut... kun ei venyttelee tarpeeksi ole tullut :(

-tossa just eilen kuvii otettii bebestä ,joka on tosi hyvässä lihassa ja 14 vko dieetiä jäljellä ja mies saadaan kuntoon kyllä..10-12 kiloo tippuu arvioni mukaan paino sillä vielä. ja mahasta 15 cm lähtee vielä.

- ja toisen kerran kuvattiin mua kisojen jälkee ..ja kai sitä jotain grammoja lihaa on tullut..??

ps: bontsobebe nimimerkillä löytyy nyt kaverini bebe joka menee SM-noviiseihin syys kuussa kisaamaan ja voittaa sarjan alle 70 kiloa!!! kannatta seurata tätä miestä,tuloo nätti -pakkaus!
-meni sitten kyykkyä uudet enkat

-150 kilolla tein 10 toistoo ja seuraava sarja 165 kilolla tein 8 toistoo ja sit iskin 180 kiloa ja tein perkule 4 toistoa!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=l4zC8cHjtHw(kuvattu sama kunnosalilla)

- en oo koskaan tainnu alle 5 toiston sarjoissa mennä mut nyt uskalsin ja ihan mukavaa oli..
tuska ei oo niin kova lyhyissä sarjoissa ja äkkii sarja ohi.. on se body kyykky toki syvältä mut nääkin oli melkeim 90 asteesta (polvikulma)!! kuvasinb sarjat mut kun you tubelle ens aanut niitä näkyviin,,yritän joskus uudelleen..

kun saan kyykkysta kolme kertaa oman painoni (215kg x1-2) niin sit vaihdan etukyykkyyn, kyykyn niin saan muotoa enemmän yläosaan reittä!!

-no sit seuraavana treenipäivänä tein penkkii tangolla 110 kilolla 9 toistoo ja tuntui rinnassa hyvin kun malttaa tehdä niillä rinnoilla eikä olkapäillä.. ja sekin tais ola uusi ennätys toi penkki sarja ja sit tein alaviisto konetta superina ristikkäis taljaan seisten rinnoille ja otti hyvin rintoihin!! ..mut sit,,,
.. sit tein pystysoutuu tangolla ,leveä -ote ja jumankekka jouduin iskeen jo 80 kiloo tankoon ja tein sillä nätin 6 toistoo ja pari vauhdilista päälle,,HUH HU!!

HIENO FIILIS SAADA ENKKOJA JOSKUS EES :)

- sit tein vipunostoja istuen käsipainolla (16,5kg) minuutin tauoilla 3x7-12 + jatkoin seisten sarjaa jos alkaa hyytyä istuen!! :)
-ja pumppi oli polttavan hyvä olkapäissä!!! piti nostaa kädet scot penkin tuellee lepoon kun ei voinut roikottaa niitä edes..nii kova tunne olkapäissä!!- muuta ei voinut tehäkääm enee :(
treenit siinä sit,,evolutionin juomat kurkusta alas ja venyttelyä ja kövellen kotiin...trancea kuunnellen..

soutaa soutaa!Lauantai 21.04.2007 19:36

moje!

alkaa olkapää treenikin kulkea..tein pystysoutua vapaalla tangolla 70 kilolla 6 toistoa!
samat enkat kun vuos sitten enne diettiä ja tästä on nyt hyvä jatkaa kehittymistä eteenpäin!!yes! pitää saada nyt ostettuu uusi digikamera niin pääsee kuvaa treenajä ja koiraa niin linkitän sit tänne jotain.. linkitän vanhat videot tähän alle..

-mun kaverilla bebellä on 9 vrk enää off-seasonia ja sit alkaa miehellä dieetti!elämänsä ensimmäisiin kisoihin menossa ja noviiseihin alle seitkyt -kiloa(70kg) :) treeenannu on sen 7 vuotta jo kunnolla..että hidasta tää on tää touhu!
- ja aivan varmasti kun jaksaaa loppuunasti niin tuopi poika jonkun mitalin ja pokalin mukanaan. bebeä valmentaa mentula jari.

ps: ja hukka -poika pelkää vettä.. siis järveä yms..saas nähdä osaakko ees koko koira uida sit kesällä.

MUSTA TUNTUU ETTÄ SUSTA TUNTUU!!?Tiistai 17.04.2007 02:34

:)

ALKAA PIKKU HILIJOO KESÄ-KONDIS TULLA JA TREENIT KULKEA VIIMEINKIN TODEN TEOLLA!

-talvi ollut tappelua treeni motivaation kanssa mutta nyt kun alettiin Miikan kanssa treenata samoihin aikoihin niin johan alkoi treenin säännöllisyys tuoda tuloksiii ja mieli on hyvä!! iso kiitos Miikalle joka jaksoi kopata mut kyytiin salille aina joulusta asti..moni treeni ois jääny tekemmättä.. ja sarjatkin olis monet jäänyt kesken..

..treenata kun aina pitää loppuun asti ja kowaa!! :)

-tänään sit kehon paino oli 75kiloo ja kyykkäsin saman ennätyksen kun 80 kiloisena.. eli nyt vaan tiukemmassa kunnossa olen ..vyökin menee eri reikiin.
-tein siis kyykyssä suht nättejä toistoja 150 kilolla 6 toistoa!!! YES!!
kesälläi tavoite 200 kilolla kykkätä 4 toistoa!! ..kele!
-ei sitä läskii tartte jotta olis taas vahva..!

-sit treenin jälkeen palautus juoma, spiritin power recovery 2dl´+kreatiini 5g ja venyttelyä..+1000mg c-vitamiinia ja magnesiumia 360mq

kotona sit reilun tunnin päästä söin riista-pakastetta 250grammaa ja vihanneksia ja tummaa spagettia lautasellisen ja vitamiinit.

ja nyt sit iltavenytykset etu ja taka-jaloille ,minuutin mittaiset staattiset pidot ja hukka poeka kanssa venyttelee ... !!
-tälleen ne pojat vaan kasvaa!!!

PS: kiitos ninnini kun jaksat "haisulias" <3 you

--ja nyt.. AAHH!
pelaamaan bf special forcee nettiin...moro*!

:=)
jee!!!

- SAIN SIT MAASTAVETOA POLVILTA 170 KILOLLA 11 TOISTOO,,EKA KERTAA ELÄMÄSSÄ TEIN KOKO LIIKETTÄ,, JEE! :)


JA MENI SELKÄ MUKAVASTI KIPPEKSI,,JA IHAN KOKO SELKÄ,SIIVET ALHAALTA ASTI JA YLÄTRAPSIT MYÖS !!!

-VEDIN EKA LEUKOJA KAPEALLA OTTEELLA,KOLMIOKAHVALLA SIIS..3X M,A,X ASTI OMALLA PAINOLLA,, + teen aina joka sarjojen välissä lihaskalvovenytykset!!

-YLÄTALJAA SIT 2X 8-10 (85-95KG) SIT KOVA 6 + "DROP" ELI PUDOTUS SARJA! ,4-5 TOISTOT NIISSÄ.. ELI EI ISOJA PAINONPUDOTUKSII TALJAN PAINOPAKASTA...MUUTAMA LÄTKÄ VAA..AI AI KUN OTTI HYVIN!! SIIPIIN JA LAPOJEN VÄLIIN!!!

-SIT VEDIN T-TANKO SOUTUA VAPAALLA TANGOLLA.. (KOLMIOKAHVALLA ) 2X8-10
JA SITTEN 1X8 (RASKAS,85 kilolla) ...JA DROP PÄÄLLE!! (70,60kg)
.. HUH HUH.. PYYMÄEN JANNE AUTTOI HENKISESTI KOVASTI..
...+PUDOTTI PAINOT TANGOSTA AINA SEURAA VAAN SARJAAN,,,

...JA RAMSTEININ - MEIN HERZ, SOI TÄYSILLÄ MP3 SESTA!!...

AI ETTÄ TREENI O KIWOOO!!! SILLO KUN SE KULKEEE ELI SELKÄPÄIVÄNÄ AINA!! HEH :)


SIT TREENIN LOPPUUN MAASTAVETO TAPEILTA ,150-170 KILOLLA ,6-10 TOISTOT JA 3-5 SARJAA ,SUORINA

..JA LOPPUVENYTTELYT 20 SEK VENYTYKSILLÄ ,TAKAREIDET ,SIIVET , TRAPSIT JA ALASELKÄÄ X2


SE OLI RASKAS TREENI SELÄLLE!
SEURAAVA ON SELÄLLE VIIKO PÄÄSTÄ JA SE ON RASKAS-PUMPPI TTRREENI, JOSSA SIIS YRITETTÄÄ PITÄÄÄ JOKA TOISTO 1 SEK AJAN LIIKKEEN LOPUSSA ,LIHAKSIA SIIS JÄÅNNITETÄÄN ,,JA KÄYTETTÄÄ SUPEREITA JA TRIPLA -SARJOJA JA HUIPPUSUPISTUS MENETELMÄÄ! EI MUITA TEHOKEINOJA..
-JOKU PÄIVÄ YRITÄN SAADA PARI TREENI VIDEOONI LINKITETTYY MUSTA NETTIIN,,,SAA JOKAINEN KÄYDÄ KATTOO SIT MITEN KOWOOOO SITÄ TREENATAAN.!


-KOVIA TREENEJÄ KAIKILLE! VARSINKI JANNELLE! -COME BACKKI"!
-JUU UUDESTA BODAUS LEHDESTÄ VOI LUKEE TREENI JA YMS ASIAA MINUSTA ,OLI JUTTU SIINÄ NYT.. 3 SIVUNEN..

-KISAT MENI NIIN HYVIN KU VOI VAAN TÄLLÄ KUNNNOLLA JA TYÖ-HULLUUDEN PARTAALLA ONNISTUA.. ENSI KERRALLA TAAS VIISAAMPANA KISATAAN! JA KIREEEMPÄNÄ!
! KIITOS NINNILLE JAKSAMISESTA JA TUESTA VIELÄ KERRAN TUHANNESTI!!!
-SEURAAVAT KISAT ON SITTEN 08 ALLE 70 SARJAAS JOS NINNNI HERMOT ON PALAUTUNEET JA MULLE TULLU EDES LIHASTA TARPEEKSI 2 VUODESSA.. TASO VAAN KOVENEE KOKO AJAN ..
-ALOITTELEN SIT TÄSSÄ UUDEN PÄIVÄKIRJAN PITÄMISEN... JOSSA AION KERTOO FIILIKSISTÄ JA MUN TREENEISTÄ YMS "KEHARIN"-ELÄMÄSTÄ...

-ALOITIN TEKEMÄÄN OSUUSKUNTA -OIVASSA ZONE-RUOKAVALIOITA JA KUNTOSALIOHJAUKSIA,OHJELMIA PERSONAL TRAINER MEININGILLÄ!! ASIAKKAITA OLLUT JO MUUTAMIA.JEE JEE!!
-JOKA HALUAA JOMMANKUMMAN TAI MOLEMMAT :) NIIN OTTAA YHTEYTTÄ S-POSTIIN!!

175 E HINTA JA SISÄLTÄÄ KAIKEN MAHDOLLISEN.

JOKO OHJELMAN SALILLE JA TREENIT 4-6 KRT TAI ZONE-RUOKAVALION,YKSILÖLLISEN!
JOLLA PAINO TIPPUUU JA VARMASTI !

-ITSE ALOITAN SUHT JÄRKEVÄN PAINONLISAYS -RUOKAHOMMELIN HETI VUODEN ALUSTA JA TREENI METODIT OTAN NYT PAULIINA TALUKSEN KIRJASTA,RASKAS-PUMPPI TREENI JA RASKAS-TREENI VUORO VIIKOINA.. SAAS NÄHÄ MITEN TULOO LIHOO TALVELLA NYT SIT..

-DOGRAPP TREENIÄ EN OLE UNOHTANUT VAAN ALOITAN SEN TAAS KUN SAAN VAKIO TREENI AJAT JA TREENI KAVERIN.. YÖ TYÖT JATKUU MUTTA POKEN HOMMINA ENÄÄ NEKKARISSA
(URHEILUBAARI :) TÖITÄ ON --
- KE ,PE JA LA TÖITÄ..JÄÄ AIKAA NYT SIIS HIRMU HYVIN LEVÄTÄ ,TREENATA,JA SIT ENNEN KAIKKEE RAKKALLENI NINNILLE KÄÄ AIKAA NYT JA UUDELLE RAKKAALLE LAPSELLEMME HUKALLE! HASKI-POJALLE
-HUKKA O AIKA ISO JO,,SÄKÄ 47 CM JA 15 KILONEN ,15 VKONE VASTA!

-TAITAA OLLA IIRON GEENEJÄ HUKASSA..PALATAAN TAAS:)