IRC-Galleria

paras! :DTorstai 24.04.2008 16:47

tsemiii !Torstai 24.04.2008 16:47

DO DIIN!Tiistai 22.04.2008 03:33

jep!

sentti pois vyötäröstä ja pari kiloo painosta! jee!!!?? :)

helkutti kun on ollut nälkä ,maha oikeen kurissut ja ninnikin herää öisin tohon mun mahan kurinaan!!:) kele!! vaikka päivässä on puol kiloo kanaa ja riisiä kolmesti ja muut..kalorit 3000 ja hiilaria 300g.. rasvaakin 60g pvä ja enemmänkin.. clat ja lesitiinit päälle ja omegat,,NIIN SILTI ON NÄLÄKÄ!! ja vettäkin oon juonut 6-7 litraa pvä ,,8 pitäs mut ei mahu! ei ehi juomaan niin paljon..
... huoh.

-no viikon saldo tosiaan sentti joten ei voi olla kun tyytyväinen..koska 15-16cm vielä lähtee vyötäröstä ja aikoo on 22 vkoa vielä,joten pitäs olla viikolla 16 jo kunnossa(7vko ennen expoo) ja toiseksi kun 3xvko tein vain aerobista 30 min ja treenasin vain kolmesti.. :) heh! heleppoo!! mun ei tartte kun kuulla sana dieetti niin multa tippuu paino jo kilon! heh!

-joo ruokavalioo en paljasta tässä mutta se on todella hyvä ! ja hyvänmakuinen!
valmentajani hessu -oulusta(SM2 ,PM2,)niin(jonka ohjeilla voitin sm-kultaaa 2000) sanoi että nyt o sellanen dieetti että pääs ei tule kestää tätä ..joten viikolla 12 otat sit kännit ,että jaksat kisoihin asti! :) :D
..joten kova dieetti tulee olemaan ja lopullinen kunto nyt sit lavalla!
ps:edustan näillä näkymin oulun PT GYMiä ja sieltä tulee myäs sit ohjeita kisavalmisteluihin.. jos ne nyt hyväksyy mut.kunto pitää käydä näyttää oulussa niille ,kun eivät mitään rimppa-kinttuja kuulemma siipien alleen ota :)

no mun kintut..joo..kait ne on OK?! :)

nyt kisa biisiä ettimään..neljä on jo "finaalissa" batman ja the rock elokuvassa olevat musat ja sit narnia elokuvan!! ;)
ps:ÄITILLE kiitos ja terkut!..ja hanelle ja sille "fifillenne"
JERRYN KUNTO OLI KOVA!! KATTOKAAA NY!
tossapa linkkiä tekstiin,,,vanahooo juttua.. joo tiedän:) mutta mitä mää sanoinkaan zonen tehosta..?
Harmoninen kokonaisuus osassa --->

http://ufsweb.myvisio.com/showpage.asp?id=4902

ps: dieeetti etenee,,maha kutistuu,,tunnen sen :) ja kauhia nälkä on jo ollut..vaikka 7 krt pvä syön ja 3000kalorit,,, jos se kohta helpottas... :)

ROAD2XPO ! ALKAA NYTMaanantai 14.04.2008 17:28

JA EIKUN HERÄTYS YÖ TÖIDEN JÄLKEEN KLO 13.00 JA NYT LITRA VETTÄ JA SIT KÄVELEEN AAMULENKKI.. -EI COFUA TMS SELLASII RASVANPOLTTAJII TÄS VAIHEES VIELÄ..

-NYT MENTIIN... KOIRAT MATKAAN! ...LUMI-SATEESEEN..

*(tunne,nälkä,siis kovan kunnonhakemisen nälkä!..intoa,energiaa..tunne että hyvää tästä tulee..)
juu..
13 pvä päästä alkaa sit kidutus ja kova dieetti.nyt pitää ottaa rennosti ja lomailla ja olla vaan ja varsinkin syödä mitä haluaa nimittäin lokakuussa sit seuraavan kerran on "vapaata".toki eka hiilaripäivä tulee 10-12 viikon kohdilla mutta senkin AION pitää puhtaana hiilari pv'änä!

dieettille motivaatio ihan ok ja kisat mielessä on..ehkä kolmet tai neljätkin! :) sittepähän nähään..

-CLA:ta ostin 100e lla valmiiksi dieetille ,1000mg kapseleita..

"Ihmisen ei tule kysellä mikä on hänen elämänsä tarkoitus, vaan päättää siitä itse."