IRC-Galleria

JUUH...

-Oli sellanen jalkatreeni että oksat pois,,, kovuus taso 9½,treenasin nobodyl pmäellä ja ISO-tony ja miika oli kans, pojat auttoi hyvin tappamaan multa jalat,

eka liike; kuntopyörää reilu 5min

1.REIDEN OJENNUS:
1x16
1x10
1x8
1x6 ja kaikki loppuun asti,tauot 2min ja joka sarjaa melkein lisäsin kiloja


2.JALKAPRÄSSI:
1x12 230kg ,3min tauko
1x10 250kg ,3min tauko
1x8 290kg ja heti pudotusarja 220kilolla 6 toistoa tais tulla en tiijä kun taju pihalla oli mukavasti, sitten jatkoin vielä 180 kilolla 7-8 toistoo ja joka sarja silmittömään loppuun asti tein!!
1x10 230 kilolla,täysin loppuun asti, piti huutaa tuskasta,ja kiroilla..
-pudotussarjan jälkeen näkyi oikeesti tähti䤤 sellasii pieniä ,kirkkaita kun lumisadettA ¤¤ HEH..¤¤3.REIDEN KOUKISTUS MAATEN: (painoja lisäten,ja 2min tauot sarjoissa)
1X12
1X10
1X8
1X5 JA PUDOTUS KAKSI KERTAA! POLTE NIIIN PERKELEELLINEN!

4.SJ-VETO 1-2X8-15 (en kyenny tekeen enää tätä ..)

5.POHJELIIKE SEISTEN: (1MIN TAUOT)
1X16
1X12
1X10
1X8 JA PUDOTUS KOLMELLA SARJALLA, -AI AIAI AJAJJAJA JAAI SAATANA!
2MIN
1X10-12
1X12-15
..JA TREENI SIINÄ!


HUH HUH.. HARMI KUN MOLEMMAT TONY JA MIIKA OLI JUST FLUSSASTA SELVINNEET NIIN EN VOINUT NIITÄ RÄÄKÄTÄ KUNNOLLA,KELE! ;) NO JOSPA ENSI KERRALLA SIT

-SIT PALAUTUS JUOMA JA SYÖMÄÄN...
PS:PITI MENNÄ UIMAA MUT EIHÄN TOI HELVETI UIMAHALLIN REMONTTI P MÄ'ELLÄ OLE VALMIS VASTA KUN V 2008!!?? ON SE HIASTA TÄÄLLÄ PÄIN...

PS2: illasta vietiin koirat juoksee puistoon jossa eepee oli just lähös omien koirien kanssa ja tappeluhan niiille olis tullut.. kauheaa murinaa ja kovistelua aidan läpi,heh,

-sit matkalla kotiin ninnin piti saada bigmac... oli tuskaa olla vieressä kun söi sen autossa ,koko auto haisi helevetin hyvälle.. hyvä että ei itku tullu,vitutti urakalla, no kaikkee ei voi saada,ei bodykroppaa jos roskaruokaa.

-itseppähän oon lajini valinnut :( TANA!

ZONEKeskiviikko 24.10.2007 15:17

juu-u
-kiirettä pitää,zonexi-painonhallinta kurssi vetäisi taas hyvin käyntiin ,14 henkee tuli ja 4 viikkoa osa jo zoneillut.. olotilat parantuneet ja painoakin pudonut ryhmäläisillä mukavasti.sentit häviää mahasta,sillo on asiat oikein!
ja onpa tässä yhdellä kurssillani viime vuonna ollut painonvartijat-vetäjätkin kuuntelemassa :)

-netti sivuja rakennellaan Zonexille joten niissä nyt mennyt aikaa jonkun verran,,,että ei moni saa kiinni miestä nyt helpolla,, ei ees ninnin puhelimesta..heh,,2 viikkoa aika tehdä sivun runko+asiatieto,, kuvia pitää myös ottaa ruoista ja zone aterioista,kuvia näytillä oletuslabumisssa .. ja niille on jo moni paskat housussa nauraneet :)

.. mutta tulevaisuudessa en muuta teekkään ku ravinto ohjelmii koneella tavallisille ihmisille ja potareille +henkilökohtaisia ohjauksia niin ravinto kun treeniin ja luentoja zonesta.sen verran on asiakkaita ollut tässä.. arviolta yli sata ruokavaliota olen 5-6 VUODEN aikana tehnyt ja noin 700 ohjausta salilla :) HUH huh !!

-Zone- kurssithan kävin oulussa 2krt ja 3krt varkaudessa saman kurssin.. en jäänyt luokalle vaan kiiinosti niin kovasti aina ne että piti mennä kuuntelee ja jka kerta jotain erilaista nousi esiin mitä oli jo unohtanut.. tosiaan 5 v sitten eka kurssin kävin,sillo tein kunnonsalillla ravinto -ohjelmia erittän hyvvällä menestyksellä.oulussa on kokonainen kartano jossa syötettää ihmisii zonella.. moni päässyt esim diabetes lääkityksestäkin eroon ja muista vaivoista..niin vahna meidän oma hormoni järjestelmä on kun antaa kehon olla tasapainossa eli zonella!

-treenit kulkenut kohtalaisesti,yli kuntoa pukkas joten kevyen viikon osaksi tein, painon katson parin viikon päästä ja kuvia ottelen sit.. tänään menen pieksämäelle treenaa jalat NOBOBYLLE! PIKATESTON KANSSA JA MIIKAN KANS TREENATAAN! NOBODY on oikee hardcore sali.. ja sit SIITÄ uimaan ja syömään piffiä!ja pottuja! :=)

tsemiä!

ja erityisesti hessulle TREENEIHIN

...Sunnuntai 30.09.2007 16:46

KIRJOITAN KUULEMMA KUN KARI HOTAKAINEN :)

KASVAKEE! KUVa 25.11.07Sunnuntai 30.09.2007 16:38

-jepo jep.selkä parenee vaan.
-ei kipee ole ollut mutta töissä huomas taas että kipeytyi seisomisesta.no treeni o taas kulkenut,nyt tein vinopenkkii käsipainoilla 45 kiloisilla 11 toistoo!ELI 50 prosenttia noussut tulokset tässä liikeeessä 2-3kk.
ja t soutua sain isommilla kun viimeksi ja sit tein hausikääntöä tangolla 50 kilolla 9 toistooo,suoralla tangolla. mutkalla joskus tehny 60 kilolla kapeella otteella.

ja paikat oli kasvanut 5kk aikana..
rinta +5cm (115cm)
kädet+1cm (42..cm)
reisi +1cm (59cm)
pohje+1 cm (39cm)
hart.leveys (127cm)
vyötärö (90cm)
paino,ilta 78kg..

-ett' sellast..tästä o nyt hyvä alkaa KEHITTYÄ uusiin mittoihin ,ikinä -kun otetaa käsijarru pois päältä. :)

- ja ke menen värjää bebee vantaalle ja pe sit lähdetää lahteen kilpailija kokoukseen ja punnitukseen, beben kunto o taas kireempi,kattokaapas linkistä sit..l

-la on sit expo joten kaikki fanittamaan sit sinne ketä nyt fanittaakin, jee ninnikin lupas lähtee ja kiitos siitä kuuluu Tiialle .tonyn emännälle. ps: viimein tapasin iso-tonyn ja SIITÄ MIEHESTÄ VIELÄ TULLAAN KUULEMAAN! KÄDET VALTAVAT (55cm)jaMIES ON VASTA PARI KYMPPINEN!

kiitos jukka n:lle hyvästä kuvasta

jepTiistai 18.09.2007 04:49

.murkula kasvaa yatesin proteiinilla hyvin!!
ja kalorit 3500 oli 2 vkoa ja lihaa alkoi heti tulla +enkkoja salilla,, iho alkoi revetä..

-tästä tää alkaa 376 vrk kisaan!
- 6 kk aikaa massailla ja huhtikuu 14 pvä alkaa kisa dieetti sit jaSUPER-TIUKKANA LAVALLE JO TURKUU TAI JYVÄSKYLÄÄN KATASTUKSIIN SIT!

JA KOSTAN ITSELLE LUSMUILUT EDELLISELTÄ DIEETILTÄ! lupaan itkeä tuskasta..nälästä jnePS:voitto kisani -valmentaja kirjoitti hyvin pari tsemppaus viestii pari pvä sitten..

esa hei,koetaha sitä ruokavaliota pitää..luin sen poke homman lehestä niin miehen pää oli kun jope ruonansuulla! ei voi olla sillo kroppakaan kovi kuosissa .nyt kerran kk mässy päivä! muuten tulee taas ankara dieetti aika--laitat kaiken likoon itsestäs ja ajastasi ,rahasi ja mies ei voi elää kun potarit! mieti nyt vähän..ihme touhua!


kiitos järki puheesta..
t murkula
BEBE SIT MENI JA OTTI SM -HOPEAA!! MUTTA VÄÄRÄSSÄ SARJASSA MUTTA EI SE MITÄÄN KUN SE OLI SARJAA ISOMPIEN SARJA! HEH,,ELI ALLE 80 KILOISISSA!! AIVAN JÄRJETÖN SUORITUS!
ELI MUUT PAINOA 10-13 KILOA ENEMMÄN,, BEBE 67 KILOO!! ??

-OLI KYL TOSI JÄNNÄÄ OLLA PUMPPI HUONEESSA JA VÄRIT JA KAIKKI LAITTAA...!!KIITOS MENTULALLE HUIPPU DIEETISTÄ JA KIITOS HESSULLE HIENOISTA VIIME HETKEN/VIIKON KIKKAILUISTA.. WOODOO-MAN! :)

JA NYT ALETTAVA< LEPÄILLÄ JA KIRJOITTELEN KUN KOTIIN PÄÄSEN..NUO,MEN AAMULLA 08 JUNALLA,

- JA EXPO SIT BEBEÄ KANNUSTAMAAN,,BEBE VOITTAA SIELLÄ ALLE SEISKA KYMPIN MIEHET JA SEN VOITTAA BEBE JA SIT POHJOISMAIDEN MESTARUUS KISOHIN! NÄIN SE MENEE VAAN"!

-OOTAN KYL OMIA KISOJA JA P-A-L-J-O-N !! MOTIVAATIO TUHAT KERTAISESTI KASVOI TAAS!!
EN SYÖ PITSAA ENÄÄ IKINÄ :=) KOKO TALVENA...HEH...

KIITOS BEBE KUN JAKSOIT HÖRHÖILYÄNI! MUT LOPPU TULOS HYVÄ?? ENTÄS VÄRI? :) HEHHEUHA

http://www.youtube.com/watch?v=dApG4hd8bm0

TURKU BODYTorstai 13.09.2007 13:58

JA ON MUUTEN PETRI PERTTULA AIKUISTEN OIKEESTI KUNNOSSA! PESEE TIUKKUUDESSA KENET VAAN !

-tässä on eilen nyt tultu vantaalle ja treenit vedetty ja salilla nähtiin myös alle seiska kympin kilpailija joka ei ollut kunnossa,,vatsaton-man! ja kädetönkin,. hih,jopas sai bebe motivaatiota!
-värjäys onnistui upeasti ja helposti, nimittäin leveällä lakka pensselillä!tosi nopeeta oli.15min ejhkä vain meni...
ja puolet protan pulllosta!!sit otettii muutama valokuva jotka bontsobeben sivulla.oletus kuva paras

-tänään mies painoi reilu 65 eli 5kg lähti tyhjennyksillä..sama kun mulla,.. tais olla jopa 6kg mulla ..mutta beben olotila tosi hyvä.jopa paras dieetilla sanoi...???huh huh,,

joo-o..tässä ruokia keitellään ja kippoihin riisit ja munat ja puurots,suolattomina,tietty,ja eikun turkua kohti,mennään jo vrka aikaisemmin jotta ei stressi iske!" :)

ps: RAKKAALLE ninnille ja super-jännittäjä äipälle terkut, t reissu-mies.

treeniä treeniäMaanantai 10.09.2007 19:37

JUU

sain sit alaviisto-penkki punnerrusta tangolla nyt 120 kilolla 7 toistoo ja kahdeksas melkein tuli kans ite mut ei,mennään vaikka toisto kerrrallaa eteenpäin jos ei muu auta ja niin tässä mennäänkin ,,tkasvaa pikku hiljaa edes.. ja sitä ennen tein 115kilolla , 10 toistoo!!
alkaa tissi treenit viimein maistua..

sit tein risttikkäistaljaa puolet isommila painoilla kun alussa ennen tätä ohjelmaa ja on rinta selvästi paksuuntunut,jopåa ninnikin myönsi

ja lopuksi tein rinnoille rintapunnerrus konetta istuen niin koko pakalla 100kg nii n 11 toistoo ja syvältä..sillain että olkapäähän koski vähän jo että liian syvii tuli jo sillon.

-nyt sit selkä treenit edessä ja beben kanssa mennään uimahalille treenaa ja otetaa myös vapari kerran pari läpi..

ke lähen helsinkiin sit beben tueksi ja mies tulee pärjäämään hyvin kisassa!
kunto o kova!!!!!!!!!

KUKA VOITTAA!?Perjantai 07.09.2007 06:16

eli kuka voittaa raskaan sarjan SM voiton tänä vuonna?'

arvaukseni on...

1. BOOGIE
2. JÄÄSKELÄINEN/GODSILLA
3. MENTULA (koska on super- tiukka kunto lavalla!)

4.vapari ratkaisee taas...

ALA SELKÄ!Perjantai 07.09.2007 06:11

AI AI AI... SELKÄ VAAN KIPEE--töissä pakko seisoa!! just tulin tai siis tunti sit

nyt ei sit meinaa oikeesti saada edes kenkii jalkaan,,,ja ei voi istuuu edes autos varsinkaa tai koneella pitkään, tosi kipeex menee alaselkä..säteilee pakaraan ja oikeaan takareiteen.. epäilen välilevy pullistumaa oireista,,, lievää vielä :(

..mutta mutta.salille meen ja teen niitä mitä voin,, eli kaikkea paitsi ei sj-vetoa tai prässiä syvältä ja kulma soutuja,ei kaikke sellasta jossa alaselkä voisi pyöristyy,,,se sattuuu ja kovaa..,t soutua kyll' voin ja uimahallilla teen sitä..PARAS!

-vaikka koskee niin silti tein IHAN uudet enkat,, vinopenkki punnerrusta käsipainoilla niin 45kilosilla niin 7 toistoo sain!! YES!
..ja ja paino nyt 78 kg edelleen..MUTTA EI PITKÄÄN!! NIMITTÄIN..

..aloitin 11 vrk bullkkaus vaiheen jossa kalorit 3500 sen ajan ja sit 2500 kaloriin pudotan takas Ja aerobista teen enemmän sit..viimeksi 6kg noussut 11 vrk ssa kun nostin kalorit,, joskus viime keväänä siis,, ja tulokset myös..jopa10 kiloa perusliikkeet nousi!!? sarja painot siis!!

mutta nyt ilta -palaa ,keittokinkkuu 150g ja dorianin heraa ja nukkuun että kasvais ..ISOKSI!
:)

niko s lle terkut!mukava kun kävit rupatteleen ovella..