IRC-Galleria

SPAGAATIKeskiviikko 01.12.2010 23:24

Spagaatikin meni vaparissa,vaikka viimeksi tein sen 2008 lavalla JA SIJOITUS SM KISASSA ; KOLMAS!!
bebe entinen treenikaverini varkaudesta voitti mestaruuden!! :)

OTETTU TERVEYSKESKUS .FIPerjantai 15.10.2010 17:21

Keskikeho kerää kiloja eri tavoin kuin alaruumis
06.10.2010
Yhdysvaltalaistutkijat ovat havainneet ratkaisevia eroja siinä miten kehon eri osat lihovat. Heidän mukaansa vatsan seudulla jo olemassa olevat rasvasolut suurentuvat, kun taas alaruumissa, kuten reisissä, syntyy kokonaan uusia rasvasoluja. Havainto haastaa näkemyksen, jonka mukaan rasvasolujen määrä pysyy liki samana koko aikuisiän.

Tutkijat tekivät havaintonsa kokeessa, jossa 28 keskimäärin 29-vuotiasta vapaaehtoista söi kahdeksan viikon ajan hurjat määrät jäätelöä, suklaapatukoita ja muuta paljon energiaa sisältävää. Energiakuurin ansiosta he ylisöivät itsensä keskimäärin 3,5 kiloa painavammaksi.

Kiloista kaksi kertyi keskivartaloon ja loput alaruumiiseen.

Aiemmissa tutkimuksissa reisien paksuus on yhdistetty suotuisiin terveysvaikutuksiin. Muun muassa sydän- ja verisuonitautien riski on todettu jonkin verran pienemmäksi henkilöillä, joiden reisien ympärys ylittää 60 senttimetriä. Vyötärölle kertyvä rasva taas on tunnetusti epäterveellistä.

Nyt saadut tulokset saattavat osaltaan selittää, miksi eri puolille kehoa kertyvien liikakilojen terveysvaikutukset eroavat.

14 AAMUA ENÄÄ KISOIHIN..Maanantai 27.09.2010 15:39

14 AAMUA ..NIIN PAISTAN PERHEELLENI SÄMPYLÄT JA MOKKASUKLAARUUDUT AAMUPALAKSI,,KYLMÄN KAAKAON KERA!!ja koirallekkin leivon omat.. :)

.nälkä.
KIIRETTÄÄ PITÄÄÄ,,KUNTO ETEENEE .VOIMAT ALKAA TIPPUA.JOS SYÖMÄÄN PÄÄSIS,JOSKUS.

UNCLE SAMTiistai 03.08.2010 01:34

-tälläseen sit lähdin .yrittäjän elämään.virtaa riiittää dieettiä on noudatettu edelleen.lepoviikolla sain liiketoiminnan alkuuun ja kilon nous paino sekä vyötärö kapeni? nyt on kisojen jälkeen jotain omaakin..kävi kisoissa miten kävi.Paul Dilletin sanoin v 97battleolympissa sanoo..M urtomäen liikkeeltä jyväskylästä tää missä ollaan nii tää kuva..
Valmennettavani Tony kuvassa ,,mies on yks järkäle!! 3metrinen ja 210kiloinen :)

noviisit raskaassa sarjassa pelätköön tätä miestä..

UPDATE-MITATTiistai 13.07.2010 03:02

TOSSAPA SUORALINKKI
MURKULA-haisuli

Eli koko ajan kiristyy ja kohta alkaa paino sitten mulla nousta.kyllä,se alkaa nousta ennen kisaa.pääsen kasvamaan ja hölläämään kun rasvat vähenee siihen 5% tästä 9,5% sta..

RAKKAANI TUNNUSTUKSET..Maanantai 12.07.2010 03:34

Yks päivä Rakas Verani vähän avatui,,sanoi vaikka mitä kuten;

*Jos olisin tiennyt seurustelun alussa että oikeesti pierus haisee noin pahalle en olis alkanut seurustelemaan sinun kanssas!!

*en ikinä enää ala seurustella urheilijan kanssa..mä en jaksa tota touhu

*Sä et periydy apinoista vaan haisunäädistä Esa,hyi tana.. !

joo joskus aina vähän haisen..varsinkin kun poikkean ruokavaliosta,,ei sula mikää muu kuun riisi ja tonnikala nykyään-ps.jään heti siis kiinni jos muuta olen syönyt..
--mitähän muuta vielä todella ihanan rehellistä se Rakas on sanonut..