IRC-Galleria

tuskaa..
-rahattomana pystyy mihin vaan,, onneksi on Verani vieroittanut mua herkuista pois ja pitää TAHALLAAN niitä esillä.. suklaita pitkin pöytiä jne.. TUSKAA!!

AJATELKAA..TEIN SEN!-MENIN YKSIN LIDLIIN!

-SIELTÄ olisin saanut 3 e lla puolkiloo suklaatakin!nami!
jäätelöö 3litraa eurolla ...jne..mutta ostin vaan puol kilo mansikoita ja puolkiloa rahkaa!! ja ne kerralla vedin sit....puolet mansikka pussista--heh.mut kuitenkin kotona enkä parkkipaikalla :D

huoh. oli sit lidlissä sit myös erilaisia herkkujäätelöitä! 2l jäätelää 1,5 e !ei voi olla...

jäätelöä..nam!sen pari litraa olis voinut kerralla syödä ,millo vaan!

..oli tosiaan kolme euro rahaa ja sain hillittyä itseni.ostin VAIN rahkan ja mansikat ja niitä sit koko satsi kerralla,hiilarit 30g ja proteiinia 60g,mansikoita SIIS 200g ja puolkiloa rahkaa!!!

-saa ees mahan täyteen JOTENKIN niillä… huoh.

-KALLLIS ATERIA.3e aamupala!kele..

-mut olipas se hyvää!!oikeesti.vielä kun makeutusainetta laittoi kunnolla kun saa sitäkin 4pvä jopa käyttää ,sit mausteet ,makeutusaineet ja purkkakin jää pois,,kaks vko enne kisojaHUOH.!

purkasta luopuminen on rankinta ,tuskaa,,itkut on itketty purkkarin takia joskus,,ja tulen itkemään lisää varmasti nytkin.. 

-tosiaan ajattelin vain lidlissä kuulusia sanoja että ”ei ne herkut syömällä tästä maailmasta lopu ”

ja toinen hyvä lause on että
”ei se herkkujen syöminen yhtään sen onnellisemmaksi tee,,kuin ehken hetkeksi’

kilpailijat!muistakaa tämä..syö vaikka marjoja kilo ja rahkaa tai mehukeittoa tai purkkaa 22 palaa kerralla kun iskee himot makeaan tms,,tai sit joskun ISOIN proteiini patukka treeninpäälle vaikka vedettävä! ei muulloin!ja sekin parempi kun kilo jäätelöä tai suklaata isoja levyjä!ja saa kutienkin suklaan makua samalla ja rhoteiinit ja treenipäälle otattuna se ei niin paha ole kun kulutus on superteholla!

..mut MÄ tein sen!kävin siis aivan YKSIN lidlissä ja EN langennut herkkuihin!jee!
KIITOS VERA!ALAN KASVAA ISOKSI,,henkisesti.vahvaksi.

ps: yleensä ainakin OSTAN jotain HERKKUJA kotiin ,, mut nyt en sitäkään enää tehnyt..kortilla olisin voinut… 25 e ostaa jotain,,. kivaa,, ainakin jäätelön ja syönyt sen salassa jossain…

ikinä en niin oo tehnyt..EN! :D

(en tunnusta!..koskaan.. :D )

KIITOS RAKAS!!!!
älä anna YHTÄÄN nyt periksi,,vaikka eilenkin yritin ja lahjoa sua ja vaikka "miten” et anna TUUMAAKAAN periksi NYT,ET yhtää LOPPU-SUORALLA KUN OLLAAN NYT!ITKETÄT VAIKKA TUSKAANI ASTI MUTTE ARMOA ET ANNA! EI TÄSSÄ VAIHEESSA!
..olen onnellisin sit kun tavoite on täysi,tuskainen tie sinne on kaikilla ja tiedät miten mulla suden nälkää ei enee motivaatiossa ole olemassa..kun joskus voitin kultaa. itsensä voittamista tulee kyllä päivittäin.kiitos rakas.kun jaksat,LOPPUHIFISTELYT EDESSÄ ENEE!!
ja tänään solkkuun ja treeninpäälle pakotat jyrkintä kulmaa kävelee ja takaperin.. että siis miten?!
- joo-o :D salaista...hmmm

HYVIN MENEE..Keskiviikko 27.08.2008 05:27

KILPAKUMPPANIT...
-nyt loppu löysäily esa- pojalla ja se ainainen valitus..


Miehet alle 70 kg (2008)

Ismo Manninen, BG Team, Lappeenranta
Esa Kukkonen, Team Body, Joensuu
Teppo Ålander, Team Kuntosali Pro-Am, Oulu
Valtteri Olonen, Team Orimattilan Kehräämö, Orimattila
Mika Javarus, Team Sport-Heavy, Jyväskylä
Tommi Kaukinen, Team Force, Tuusula
Jonny Envik, Team Body, Pietarsaari


-ETTÄ TÄLLÄSTÄ...kovia poikia,nää ei löysäile,YHTÄÄN.
..ja tästä mega-annoksesta tuli sitten hiilaria vain: 26 grammaa!
proteiinia : 44grammaa!
rasvaa : 18grammaa


1-2 pvä viikossa on nyt sitten hiilarit vain 150g pvä. rasvaa melkein 100g ,kookosrasvasta ja oliiviöljystä yms.. ja kerran vko on korkeempi hiilarine pvä jolloin rasvat vain 26grammaa!ja hiilarit 360grammaa ja suurin osa nopeaa hiilaria,riisii,perunaa ,puuroa,hedelmiä.

OLI IHAN PAKKO OSTOOO TÄÄ :) !!!Torstai 14.08.2008 06:42

8.8.2008 päätettiin Vera rakkaani kans että muutetaa yhteen asumaan!!! ja yllätin rakkaani esi-kihlallla,,,!! -että millä!?joo lukekaa netistä "että mitkä vitu esi-kihlat" :)

-3kk yhdessä oltu NYT ja kaikki tuntuu vaan koko ajan oikeemmalta ja oikeemmalta nyt uudessa elämässäni...toivottavasti rakas sulla sama tunne myös?

-käytiin kattoo 60 neliön asuntoa ,unelma alueelta :) jossa saa elää kun pellossa ja riehua .eli nyyrikiltä..kuunnella musaa ja huutoo vera saa vaikka keskellä yötä!
-kunhan on katkastu -haulikko,koira ja muuta mukana koko ajan kun liikkuu pihallle! :)

-toinen vaihtoehto olis haukankujalla 70 neliöö saunalla ,omalla autotallilla ja pihalla,Rivari, katotaa nyt kumpi otetaan(päästään)

mut rakas,kiitos kun pidät kurin kovana, ja pakotat nukkumaan,siihe kaatui viimeks kisa- kuntoni osaksi, en nukkunut pahimmillaa kolmee pvä ollenkaa ja sillo ei rasvapala.lortisoli hormoni tasot koholla.ei rasva-pala.lihat vaan.

ja kiitos Rotikka Juhalle joka on jaksanut tulla joka kerta treenaaamaan kaukaa mun luokse kunnonsalille! oot iha hurja! life is pain! jos ei nyt tänä vuonna tule kunnontulosta kisoista niin sit ei IKINÄ!

thanks kaikille jotka tsemppaa myös! nyt lepäämään.. :) rentoutumaan... rambo 4 sen taidan kattooo..
Esan tarina

Esa nousi kuolleista maailmaan eräänä hiostavana aamupäivänä. Hetken päästä näki että hänestä tuli poika. Perhe oli kuuluisa ja he elivät pyhästä hengestä. Koulussa hän opetti muita, siellä häntä ihannoitiin rumista isovanhemmista.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi raivostuttamaan rakkaus, niinpä elannonansaitsemiskeinoksi tuli mammutit.

Esa kehittyi kahdeksannellakymmenellä varsin iloiseksi. Päähänsä hän sai tummat hiukset, sekä oranssit silmät.
Intohimoisuudesta päätellen hän oli erityisen antava. Lempiruokaansa styroxpuuroa hän sai työskennellen risukasojen korjaajana.

Esa tupakoi ja käyttää nuuskaa ollessaan urheilutapahtumassa. Alkoholia hän juo bileissä.

Hän huuti itselleen puolison jonka kanssa meni vahingossa naimisiin.
helvetin stressi-päivä laukaisi keksie syömisen..
jäi pöydälle toi keksi paketti kauppareissun jälkeen,,ja en vaan mahtanut mitään..SÖIN siitä sit ,,MUUTAMAN! :) NAM!
(mut ei ees ollu hyvii muuten noi..)

mutta en edes kaikkea vaan noin puolet söin paketista,,, helvetti mikä huuto oli kullalta kun tunnustin että söin,,kiinni olisin jäänyt kumminkin jos en olis sit syöttänyt olevinaan kaneille niitä--joo läpi olis menyt ,juu-u ihan varmasti!:)

eipä nolottanut ei.. heh.JOO-O! :(
- no nyt sit taas niskasta kiinni kovempaa!eikä herkkuja jätä esa pöydälle kun ei näköjään mtn mahda niille,,pakko olla kun alkoholistilla nämä oireet/geenit,, ei vaan mahda jos kerran karkaa niin sit karkaa uudelleen,, ei voi langeta yhtään herkkuihin!
no iltapaloilta otin sit hiilaria ja rasvaa pois,,, oli aika kuivat iltapalat,.mut pakkohan se oli...

YKSI ELÄMÄNI KOVIN JALKATREENI !!!Perjantai 01.08.2008 06:04

JA TULIPAS TAAS IHAN UUDET ENKAT SALILLA! VAIKKA VIHLOI AIKA IKÄVÄSTI POLVEEN...MUTTA ISO kiitos juhalle ,rotikka -hurjalle!
eipä olis tullut taas ehke puoliakaan sarjoista tehtyä kunnolla loppuun asti salilla ja ilman toisen hurjan mukana oloa ja vääntämistä loppuunasti

thanks !!!
-vera otti upean kuvan tuskasta-sarjan aikana--hianoa kulta!

ja ihanaa Verani kun jaksat nyt hullun lisäksi myös toista hullua... :)

KIIITOS JUHALLE HIENOSTA KARKKI-ARKUSTA!Sunnuntai 27.07.2008 03:16

-teksti piti tulla kanteen että SM-voiton jälkeen saa avata!

--no laatikkoa nyt sit täytellään kaikilla herkuilla mitä haluaisi syödä,jotta ei käy niinku v2000 että ei kisojen jälkkeen ollut rahaa edes suklaata ostaa kunnolla tms herkkuja!KYL OTTI PÄÄHÄN SILLO!
mut toinen oli sit se että ei sillonen nainen antanut /jaksanut kattoo sitä mässäilyy niin mun piti raahata naapuriin osa herkuista.kun ei esim jäätelöö mahtunut pakastimeen kun 4-5litraa!!
.. niin vein sit jyrille ,kaverilleni,naapuri taloon asti pakkaseen jäätelöä!suklaa-banaani bravo!10markalla sai sillon 3lirtaa sitä paketti-jäätelöö prismasta!! ja esahan toki osti sit 70 markalla niitä...oli pari kassia jäätelöä sitten raahattavana kotia!!

ps,ei muuten suklaa -banaani jäätelö oikeen vieläkään meinaa maistua,,,

-parasta on kisojen jälkeen se kun pääsee syömään!ei edes voitto oikeesti ole se paras tunne!

..ja ton arkun avaimen annoin..OHOH! helvetti,,missähän se nyt on!?
apua,,jo senkin hävitin! kele!

..veeraaa..eikun annoin sen sittenkin sulle.sä otit sen?onha se tallessa??? onhan