IRC-Galleria

VANTAALLA 1.6.07Perjantai 01.06.2007 14:47

MORO!

-täällä sitä beben luona vantaalla oon olluna tiistaista lähtien ,treenamassa ja dieeti- tukena ja tosi mukavaa on ollut,matka tänne meni "tosi"nopeesti ja osattiin hyvin. kaverin kyydis pääsin ja uimassakin on jo tullut käytyä... helv kylmee oli vesi!

-treenattu on vantaa gymillä ja on kyllä IHAN eri meininki täällä salilla..osataan treenata ja kowoo! ep :täkin nähtiin salilla(ent. varkautelainen) ja oli ukko leventynyt taas!
treenasin jalat kyykyllä voima sarjoilla ja tein 165 kilollla kyykkyy 8 toistoo ja 180kilolla sen samat neljä toistoo..
mut alku sarjat isommilla tein,harmittaa vaan kun menee taas käsistä noi hermot jumiin,, hävii voimat ja alkaa ihme hermosärky käsissä'.. hauiksen sivussa, hieronta auttanut mut... kun ei venyttelee tarpeeksi ole tullut :(

-tossa just eilen kuvii otettii bebestä ,joka on tosi hyvässä lihassa ja 14 vko dieetiä jäljellä ja mies saadaan kuntoon kyllä..10-12 kiloo tippuu arvioni mukaan paino sillä vielä. ja mahasta 15 cm lähtee vielä.

- ja toisen kerran kuvattiin mua kisojen jälkee ..ja kai sitä jotain grammoja lihaa on tullut..??

ps: bontsobebe nimimerkillä löytyy nyt kaverini bebe joka menee SM-noviiseihin syys kuussa kisaamaan ja voittaa sarjan alle 70 kiloa!!! kannatta seurata tätä miestä,tuloo nätti -pakkaus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.