IRC-Galleria

ZONEKeskiviikko 24.10.2007 15:17

juu-u
-kiirettä pitää,zonexi-painonhallinta kurssi vetäisi taas hyvin käyntiin ,14 henkee tuli ja 4 viikkoa osa jo zoneillut.. olotilat parantuneet ja painoakin pudonut ryhmäläisillä mukavasti.sentit häviää mahasta,sillo on asiat oikein!
ja onpa tässä yhdellä kurssillani viime vuonna ollut painonvartijat-vetäjätkin kuuntelemassa :)

-netti sivuja rakennellaan Zonexille joten niissä nyt mennyt aikaa jonkun verran,,,että ei moni saa kiinni miestä nyt helpolla,, ei ees ninnin puhelimesta..heh,,2 viikkoa aika tehdä sivun runko+asiatieto,, kuvia pitää myös ottaa ruoista ja zone aterioista,kuvia näytillä oletuslabumisssa .. ja niille on jo moni paskat housussa nauraneet :)

.. mutta tulevaisuudessa en muuta teekkään ku ravinto ohjelmii koneella tavallisille ihmisille ja potareille +henkilökohtaisia ohjauksia niin ravinto kun treeniin ja luentoja zonesta.sen verran on asiakkaita ollut tässä.. arviolta yli sata ruokavaliota olen 5-6 VUODEN aikana tehnyt ja noin 700 ohjausta salilla :) HUH huh !!

-Zone- kurssithan kävin oulussa 2krt ja 3krt varkaudessa saman kurssin.. en jäänyt luokalle vaan kiiinosti niin kovasti aina ne että piti mennä kuuntelee ja jka kerta jotain erilaista nousi esiin mitä oli jo unohtanut.. tosiaan 5 v sitten eka kurssin kävin,sillo tein kunnonsalillla ravinto -ohjelmia erittän hyvvällä menestyksellä.oulussa on kokonainen kartano jossa syötettää ihmisii zonella.. moni päässyt esim diabetes lääkityksestäkin eroon ja muista vaivoista..niin vahna meidän oma hormoni järjestelmä on kun antaa kehon olla tasapainossa eli zonella!

-treenit kulkenut kohtalaisesti,yli kuntoa pukkas joten kevyen viikon osaksi tein, painon katson parin viikon päästä ja kuvia ottelen sit.. tänään menen pieksämäelle treenaa jalat NOBOBYLLE! PIKATESTON KANSSA JA MIIKAN KANS TREENATAAN! NOBODY on oikee hardcore sali.. ja sit SIITÄ uimaan ja syömään piffiä!ja pottuja! :=)

tsemiä!

ja erityisesti hessulle TREENEIHIN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.