IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Kirjanpidosta ykkönen, jes! Korotan ehkä syksyllä jos jaksan. Aika noloo ykköset ~todistuksessa~ mut mielummin ykkönen ko "hylätty", mikä oli se arvosana mitä tosta kirjanpidosta vähä ootin. Viimesenä päivänä ennen koetta printtasin accounting guiden ja kattelin niitä asioita ja ei ne nii vaikeita ollukaan. Oli vaan vähä liian myöhästä ruveta opetteleen. =) No, läpi män.

Ens viikolla Law, Spoken Swedish, Producing Business Documents ja mahdollisesti Spoken German -kokeet. Oon kyllä niin kypsyny tohon saksaan. En viitti kohteliaisuussyistä avautua ko. kurssista tänne galepäivikseen mutta: huh huh.

Söin äsken lasagnee, jonka viimeinen käyttöpäivä oli eilen, nii että jos en kirjaudu galleriaan muutamaan tuntiin, voi olla että lasagne koitui kohtalokseni.

Ostin villatakin H&M Kidsin poikien osastolta ja sain kummastelevia katseita kahdelta noin 11v. pojalta kun koittelin sitä ylleni. Toinen niistä yritti supista jotain toiselle muhun liittyen mut se toinen sano vaan että "SOU?".<3 Niinpä! Viikko sitte ostin muuten Stadiumista lasten kengät -- kiitti Reebok, jonka mielestä lapsille pitää tehä 39-kokosia kenkiä. Mulla lievää taantumista havaittavissa, ei kylläkään varsinaista fyysistä pienenemistä (pikemminkin päinvastoin). :|

Syön vähäc -- ehkä Kalinka Top passion-persikka-jogurtin, mmm -- ja lähden kaupungille tapaamaan college drop-out -kaveriani. :--D "Teit sitte kanyewestit."

Ai nii: ens torstaina DJ Mehdi (Ed Banger-mies, luvassa hyvää elektromuzakkia!) Redrumissa 12€ (sisältää yhen juoman) kuka lähtee mun kaa, pretty please! Ei ois mikää raivoilta vaan vähä dänsdäns & ajoissa kotiin...ja meikä seuraavana aamuna _raikkaana_ business documents-kokeeseen. =) Juttu on nii, että saattaisin saada itelleni vaparin, joten voisin tarjota avecilleni esim. narikkamaksun ja kuus nugettii Yömäkistä. BD Reiluu/reiluu?

np: Coldplay - "Violet Hill"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.