IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Disco Ensemble nammm se oli niin loistava livenä. Vitsi mitä poikia. Kiitos Elina keikkaseurasta! :> Oltiin tokassa rivissä joten huomenna saattaa löytyä vähän violetteja alueita kehosta mutta se oli sen arvoista!

Tää viimeinen tunti oli kuitenkin aikamoinen lol-fest. Istuin ratikkapysäkillä reilut 10 minuuttia kunnes siinä myös istuneet kaksi miestä häipyivät koska "ei näit raitiovaunui sit kai mee". Kävelin Elielinaukiolle joista lähti miljoona bussia...Itä-Helsinkiin. Kysyin yhdeltä bussikuskilta että pääseekö sillä tännepäin (kun se bussi oli Munkkiniemeen menossa) niin se sanoi että "Ei. Tai no pääsee mutta siinä menee 50 minuuttia". Taksijono oli pidempi kuin nälkävuosi -- muutenki oon opiskelija eli taksi on liian luksusta -- joten kävelin kotiin. Oh lord. Mut haluaisin kiittää mun vuokraisäntää tän kämpän hankkimisesta, edellistä vuokralaista pois muuttamisesta, omaa kättäni vuokrailmoituslinkin klikkaamisesta, äitiä ja iskää rahallisesta tuesta ja Chuck Norrista muuten vaan siitä että mun on mahdollista asua paikalla johon pääsee yöllä suht turvallisesti myös jalkaisin, vaikka siinä kävelemisessä kestikin tovi. Ja kuten pysäkkimainoskin kehoittaa tekemään, iso ranskalainen poskisuudelma Euroopan parhaalle joukkoliikenteelle!

Disco Ensemble.<3 Saatiin settilistat; (tästä alusta puuttuu ainaki Dynamite Days ja Song Long, Sisters), You Are the Dawn, Threat Letter, Drop Dead Casanova, Worst Night Out, Fresh New Blood, The Alps, Skeleton Key, Magic Recoveries, First Aid Kit, (Jussin :>>) soolo, Sink Your Teeth In, This Is My Head Exploding, Sleep On the Wheel, Black Euro, In Neon, We Might Fall Apart.

Keikkakalenterissa tulossa Muse ja José González. :>

np: korvissa kajahtelee (siks aattelin valvoo vähäc)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.