IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Hexillä oli kivaa lauantaina. :----))

Kännykässä on typerä tennispeli. Se on aivan saakelin hankala. Oon saanu siinä gamen jotain kahesti ja en oo voittanu yhtäkään peliä. Ja oon siis pelannu tota joka päivä useampaan otteeseen perjantaista alkaen. Oon tottunu johonki matopeliin niin kiitos tollasesta vaikeesta joka saa mut itkemään yms!

Milla tuli tänään käymään meillä! Se oli ihan uusi. Nähtiin viimeksi kun Suomi pelas jääkiekkoa Venäjää vastaan (anteeks ku revin haavat auki jne). Se tuli neljältä ja mun piti soittotunnille viideltä niin juteltiin sit vaan vähä ja tein meille makaroni-tonnikala-blerghiä. Sit menin sinne soittotunnille ja sain soittaa ekaa kohtuuhelppoa biisiä varmaan vuosiin. Kävelin äitin töihin ja surkuttelin mun epämuodostunutta korvaa, jossa ei pysy kuulokenappihomma. ;< Ja meinasin kaatua koko koko koko ajan.

Ruotsin koe oli tänään, se meni kai ihan jotenki. Koe oli niinku yo-kirjotukset, tehtiin vihko kannesta kanteen, aine ja kaikki. :----o Siitä aineesta tuli aivan idioottimainen mut whatever ku 180 sanaa sain kokoon. Huomenna on historian koe ja siihen tuli aivan kamalasti asiaa. Supersaxa, molemmat maailmansodat, kylmä sota + kaikki siihen liittyvät kriisit, Vietnamin sota, siirtomaat, Kiina/Japani/Intia (noista sai kai valita että minkä opettelee) yms. Noista sodista sitte tietty kaikki keskeiset tapahtumat, niihen vaikuttaneet aatteet, sopimukset/liitot ja kaikki scheisse. Oon ihan liemessä - korotuksessa (kesäkuussa) nähdään!

Matkaanmatkaanmatkaan. Poispoispois.
Ainiin pitäis päättää meenkö Jyväskylään perjantaina! Mhm.

PS. Söin tänään salmiakkia....|:
(((

np: Muse - "Megalomania"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.