IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Jos saisin viisi miljoonaa,....
» Laittasin kaiken hyväntekeväisyyteen paitsi pitäisin itellä 1,99€ ja kävisin ostamassa kahvipaketin Plussa-kortin suomilla eduilla. Just kidding! Ostasin jonku überluksus-kämpän...kattohuoneiston New Yorkista. Siellä ois uima-allas, elokuvateatteri, curling-rata, kaikki maailman kahvit, hirveesti jotain leivänpaahtimia tms. että saisin lollata "mulla on ihan stanasti leivänpaahtimia :----DD", näkymä joka suuntaan, helikopteri + laskeutusmisalusta, keilarata, yökerhotilat yms. Sit mulla ois Chrysler 300C, Jaguar, Alfa Romeo ja Porche. Ja palkkaisin jotain håtteja henkivartijoita ja harajuku-girlsejä (Gwen Stefani-tyyliin) jotka seurais mua joka paikkaan, ne ois mun posse! Ja oisin oikeesti ihan sairaan vmäinen kaikille ja heittelisin timantteja ikkunasta ja huutasin "bling bling vtu köyhät!". HIE-NOO! Eiku oikeesti, emmä tiiä, en tuu ikinä saamaan viittä miljoonaa. »

Jos saisin päivän olla mies/nainen,...
» Kyllä te tiiätte mitä tekisin! Noee en luota siihen, ootte kumminki mieleltänne likasia. ;< Mää olisin sillee "olen mies" ja menisin ympäriinsä ääni möreenä ja hartiat leveenä. Ja pitäisin kalsareita ja oisin kauhee sovinisti nii että saisin tietää miltä tuntuu saada naiselta kunnon släppi poskelle. Nii kerta. »

Mielestäni elämän tarkoitus on,...
» Miettiä joku ~80 vuotta ihan paiseissa että "omg! mikä on elämän tarkoitus!" ja tirautella vähän kyyneliä ja menettää yöunensa sen takia. Elämän tarkoitus on varmaan olla kuolematta. Koska jos kuolee (haha kirjotin "kuolaa") niin sit ei enää elä. :---oo Okei heitän tähän jonku vammasen hippiajatuksen: jokaisen ihmisen elämällä oma tarkoituksensa, joka selviää ajan myötä! Happy now? »

Oudoin tekemäni asia on,...
» Oon ollu pienestä pitäen suola-addikti. Kerran söin yksin pöydässä ko olin vähä hidas 3v. lapsi ja muut oli jo syöny. Olin sillee "damn, mother, not enough salt in teh makaronilaatikko!" ja ruuvasin suolapurkin auki ja kaadoin sisällön kokonaan siihen ruuan päälle. Söin IHA TYYTYVÄISENÄ siihen asti että äiti tulee jotain riehuun että omg tää kersa on vetäny purkillisen suolaa let's call the myrkytyskeskus. Sit jouduin lähteen sairaalaan missä ne juotti mulle jotain kivaa mikä sai mut leksaamaan päiväks. Thanks mom & dad. Niin oudointa oli siis se, että leksasin päivän, ei se että söin purkillisen suolaa. ;----)) ps. joskus vielä ostan itelleni sellasen eläinten suolakiven mitä voin sit nuolescella. »

Puristan hammastahnatuubia aina,....
» Ku haluun, että sieltä tuubista tulee hammastahnaa ulos. »

Jos tietäisin, että tämä päivä on elämäni viimeinen minä,...
» Ekaks menisin pihalle juokseen alasti ja pyöriin lumessa iha muuten vaan. Sit menisin jonku sellasen kaverin luo, jolla on kylpyamme. Täyttäsin sen ammeen kahvilla ja kylpisin siellä. Lopuks joisin ne kahvit, koska ihan sama joku hygienia, mähän kuolisin kuitenki. Sit soittasin jonnekki valtion säälipuhelimeen ja pyytäsin että pääsisin tekemään jotain hienoa ku on mun viimenen päivä. Esim. se kävis, että ne täyttäs jonku uimahallin altaan kahvilla ja pääsisin sinne uimaan. Joisin neki kahvit. Sit ois ehkä jo ilta ja kaks mahdollisuutta. Mä joko räjäyttäisin itteni juomalla kokista ja syömällä pokspoks-karkkia (ja jotain happoa ehkä, emt?) tai sitte söisin niin paljo suolaa ja joisin kahvia että kuolisin solujen kuivumiseen. Nam. »

Tunnen itseni välillä,....
» Matemaattiseksi neroksi. »

Tuntisin itseni maailman onnellisemmaksi ihmiseksi jos,...
» En vaan osaa kuvitella tämmöstä tilannetta. Sori - ei onnistu. lolz. »

Haluaisin olla vielä lapsi, koska....
» Lapsena sai palloilla ynpäriinsä ihan miten sattuu ja leikkiä jollain legoilla päivät pitkät ja olla sillee "olen lapsi". Ei tarvinu tehä mitään oikeeta ja oli maailman hienointa saada syyä jotain muumi-keksejä ja juua mehua. Lapsena vaan evoili menemään ja säästy paljolta ku ei osannu lukea eikä ajatella eikä tajuta mitään. Oli vaan ":---D" iha tyytyväisenä. Nykyään jos palloilee koko aika menemään miten huvittaa ja on tommosena kaksoispiste viiva viiva viiva iso-deenä niin on vaan idiootti. »

np: Jakatta - "American Dream (original mix)"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.